Şimdi Ara

Anahtari Kaybettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar arabanin anahtarini kayboldu heryeri aradim evde alt ust ettim. Yok 1.5 senedir salonda asili duruyordu 2-3 gun onceye kadar gordum yerinde fakat dunden beri sabit duran yerinde yok evdeki herkes bende degil dediler kiyafetlerin cebine dahi baktim yok. Zannetmiyorum ama Biri almis olabilir diyorlar. Arac 2015 model (vw) kumandali anahtar. Napicam.bilmiyorum yedegi var ama babamda duruyor. Yenisini cikartsak nasil olur sigorta karsilarmi veya yaptirsak ne kadar tutar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• salonda asili anahtarmı? çok yanlış, salona herkes girer alır gider, anahtar cepden çıkmaz, veya çok gizli yerlere saklanır, ben bazen sakladığım anahtarı günler sonra zor bulurum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

salonda asili anahtarmı? çok yanlış, salona herkes girer alır gider, anahtar cepden çıkmaz, veya çok gizli yerlere saklanır, ben bazen sakladığım anahtarı günler sonra zor bulurum.

Aynen hocam bizim amcaohlu da her aksam bahceye lanetli sandigin icine koyup gomuyor. En guvenlisi bu herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

salonda asili anahtarmı? çok yanlış, salona herkes girer alır gider, anahtar cepden çıkmaz, veya çok gizli yerlere saklanır, ben bazen sakladığım anahtarı günler sonra zor bulurum.

Aynen hocam bizim amcaohlu da her aksam bahceye lanetli sandigin icine koyup gomuyor. En guvenlisi bu herhalde

lanetli sandigin yerini söylemeseydin, araba hırsızı bulmasın, hırsızlara ne lanet ne tılsım işlemiyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslanoto A kullanıcısına yanıt
    Ne bilim hocam su zamana kadar hep ayni yerinde duruyordu yani kim alicak eve giren belli cikan belli ama dediginiz gibi gizli yere koymak daha onemli imis. :/ napicaz simdi

• Çocuk işi olabilir. Sizin çocuğunuz veya son 3 günde evinize gelen misafir çocukları bir hatırlayın derim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mathematician_01 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bekarim :) evede son 1 haftadir cocuk gelmemis.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kimligimi kaybettim
    5 yıl önce açıldı
    arabanın anahtarını kaybettim
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen çocuk işi olabilir. Geçende misafir bir çocuk bütün odaların anahtarlarıni toplayıp annesinin çantasına koymuş. 1 hafta sonra anahtarlar geri geldi

• Bence arabanizi anahtar bulunana kadar baska bir yerr birakin calinabilir

• Nike Tyson kullanıcısına yanıt
    Kapimin onunde arac 2 gundur yok anahtar calsalar calinirdi. Ama evde yok sinir oldum sigorta karsilarmi acaba?

• En kötü ihtimal çalınması olduğu için ilk önlem takip sistemi taktırın derim.

• Bulamazsam.ne yapmaliyim arkadaslar??

• yıgıdo5858 kullanıcısına yanıt
    Kasko varsa karşılar teminatı varsa, sigorta karşılamaz. Kendiniz yaptıracaksınız maalesef

• yedeğin kodlamasını değiştireceksin, kaybolan anahtar geçersiz olacak
  • Experimentation E kullanıcısına yanıt
    Nasil yapiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yıgıdo5858

Kapimin onunde arac 2 gundur yok anahtar calsalar calinirdi. Ama evde yok sinir oldum sigorta karsilarmi acaba?

kasko sigorta karşılarsa haberdar edin benimde yedek anahtar kayıp, sigorta firması karakoldan kayıp eşya tutanağı istiyor ben karakolun boyle bir tutanak vereceğini sanmıyorum ama yinede uygun zamanda bir karakola uğrayacağım.
  • yıgıdo5858 kullanıcısına yanıt
    anahtarcıya anlat durumu o yapar
  • Evde bir yerdedir,iyice araştır...
  • Ben bir defa anahtarla hastanede kızımı oyalamak istedim sonra kayboldu ara Tara yok hastane polisi güvenlik vs sordum yok

Çıktım kapıya arabaya nöbet tuttum yedek anahtarı istedim eve geldim

Ertesi gün akşam hastane polisini aradım iz varmı diye

Ben çocuğu oyalarken yanımızda olan bayan kendi anahtarı diye almış çantaya atmış :)

Anahtar Üsküdar'dan Ayazağa'ya geçmiş

• Servis o anahtarın kodunu silebiliyor diye biliyorum. Yani araç sadece elinizdeki anahtarla çalışır diğer anahtar kapıları açsada aracı çalıştırmaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.