Şimdi Ara

ANAKARA OTO KOLTUK(KUMAŞ) DÖŞEMECİ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
5.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Değerli Forum Üyeleri,

1998 Toyota Carina aracımın koltuklarını kumaş olarak yenilemek istiyorum. Deri her ne kadar görsel olarak göze daha hoş gelse de 'yazın terletir, kışın üşütür' eleştirilerinden sonra kumaşta karar kıldım.
    ( Deri düşünecekler için Forumda Artcar_Cem Bey var. Çok ilgili birisi, iyi iş çıkarıyor ve makul fiyatlar veriyor. (Carina suni deri için 950 tl fiyat verdi. Ankara piyasasıyla kıyaslanınca makul bir fiyat.))

Benim gibi araç koltuklarını yenilemek isteyen 'bayım' rumuzlu arkadaşın yaşadıklarını okuyunca en iyisinin konu başlığı açıp sizlere danışmak olduğunu düşündüm.

http://forum.donanimhaber.com/m_57887968/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57887968

Sizlerden ricam Ankarada işinin ehli, dürüst oto koltuk döşemecisi tanıdığınız-bildiğiniz varsa bu konuda yardımcı olup bildiklerinizi paylaşmanız.
    Araç rengi bordo ve şu tür bir uygulama var aklımda:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-toyota-avensis-full-servis-bakimli-elegant-lpg-yeni-74236235/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-mitsubishi-sefer-as-honda-city-1-4-sport-lpg-li-75061564/detay
    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'da Oto Koltuk Döşemecisi Tavsiyeleri

Ankara'da aracınızın koltuk döşemelerini baştan aşağı yenilemek mi istiyorsunuz? İşte güncel önerilerimiz:

Şaşmaz Oto Döşeme

Kaliteli malzemeler ve deneyimli ustalarıyla Şaşmaz Oto Döşeme, Ankara'nın en güvenilir oto döşemecileri arasında yer almaktadır. Kumaş döşemeler konusunda uzman kadrosuyla araçlarınıza yeni bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Ankara Oto Döşeme

Uzun yıllara dayanan tecrübesiyle Ankara Oto Döşeme, her marka ve model araç için özel tasarım koltuk döşemeleri sunmaktadır. İstediğiniz kumaş türünü seçebilir ve aracınızın içini hayallerinizdeki gibi döşetebilirsiniz.

Ankara Oto Tavan Döşeme

Sadece koltuk döşemesi değil, aynı zamanda tavan döşemesi konusunda da Ankara Oto Tavan Döşeme'den destek alabilirsiniz. Aracınızın tavan döşemesini yenileyerek iç mekanına ferah ve şık bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Yukarıda belirtilen öneriler, Ankara'da en iyi oto döşeme hizmeti sunan işletmelerdir. İhtiyaçlarınıza en uygun olanı seçerek aracınızı uzman ellere emanet edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • mselim,

Bukonuyu açmış olduğunuz için öncelikle size teşekkür ederim, başka arkadaşlarında bnm gibi madur duruma düşmemelerine yardımcı olacak bir konu olduğunu düşünüyorum
  • başkent oto sanayide iyi bir usta var döşeme işlerimi 3-4 senedir yaptırırım bi yamuğunu görmedim.gerçi 3 senedir bir anca görüyom adamın yüzünüde araba değiştikçe:)ama tabi mükemmel usta diye kefil olamam sonuçta babamın oğlu değil.şaşmazdada kaliteli bir döşemeci var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellboy.06 -- 7 Mart 2012; 20:01:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy.06

başkent oto sanayide iyi bir usta var döşeme işlerimi 3-4 senedir yaptırırım bi yamuğunu görmedim.gerçi 3 senedir bir anca görüyom adamın yüzünüde araba değiştikçe:)ama tabi mükemmel usta diye kefil olamam sonuçta babamın oğlu değil.şaşmazdada kaliteli bir döşemeci var.

isim-adres verseniz en azından gezerken uğrar fiyat alırım. İşimize gelirse yaptırırız gelmezsa başka bakarız.
  • Şaşmaz oto sanayide Cevdet oto döşemeyi tavsiye ederim..
    6-7 yıldır yaptırdığım işler de hep çok memnun kaldım..
    + yönlendirdiğim kişiler de hep çok olumlu geri dönüşlerde bulundular..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mselim

quote:

Orijinalden alıntı: hellboy.06

başkent oto sanayide iyi bir usta var döşeme işlerimi 3-4 senedir yaptırırım bi yamuğunu görmedim.gerçi 3 senedir bir anca görüyom adamın yüzünüde araba değiştikçe:)ama tabi mükemmel usta diye kefil olamam sonuçta babamın oğlu değil.şaşmazdada kaliteli bir döşemeci var.

isim-adres verseniz en azından gezerken uğrar fiyat alırım. İşimize gelirse yaptırırız gelmezsa başka bakarız.

gül oto döşeme şaşmazın en detaylı döşemecilerinden malzeme ve çeşit çok
  • bu konu başlığı faydalı oldu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da jant tamiri tavsiyesi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tb549

Şaşmaz oto sanayide Cevdet oto döşemeyi tavsiye ederim..

Biraz daha detaylandırmanız mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mselim

quote:

Orijinalden alıntı: tb549

Şaşmaz oto sanayide Cevdet oto döşemeyi tavsiye ederim..

Biraz daha detaylandırmanız mümkün mü?

Şöyle anlatayım;
    Kendim 4 tane direksiyon kaplaması yaptırdım...
    Gerek işçilik gerek süre gerekse de ilgi/alaka olarak çok memnun kaldım..
    Kuzenimin 90 model Accordunun kapı içi döşemelerinde problem vardı, onarıldı, o da çok memnun kaldı..
    Bir arkadaşımda E46 BMW sine deri döşeme yaptırdı, çok memnun kaldı..
    Piyasanın biraz üzerinde rakam istiyorlar ancak işin sonucunu gördüğünüzde kuruşuna kadar helal ediyorsunuz :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.