Şimdi Ara

Anakart'a led şerit bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Anakartım b350m gaming pro.Kutu arkasında yazana göre led şerit desteği var.Harici bir led şerit alıp takmak istiyorum ama hangi port ya da nasıl bir kablo ucu takmalıyım bilemiyorum?

• Resimde Anakart üzerinde bağlaman gereken portu görebilirsin.

quote:

"RGB Tecrübenizi EASE ile Genişlet
    MSI'nın Mistik Işık Uzatma iğnesi, ayrı bir RGB denetleyicisine ihtiyaç duymadan bir sisteme eklenen RGB şeritlerini ve diğer RGB çevre birimlerini kontrol etmek için sezgisel bir yol sağlar. Oyuncuların seçtikleri herhangi bir stile, renkleri senkronize edebilen 4-kutuplu Mistik Işık Uzatması RGB-şeridi başlıkına herhangi bir 12V RGB LED şeridi bağlayarak."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kings Never Die -- 14 Ocak 2018; 14:49:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Extrem Gamer

Resimde Anakart üzerinde bağlaman gereken portu görebilirsin.

quote:

"RGB Tecrübenizi EASE ile Genişlet
    MSI'nın Mistik Işık Uzatma iğnesi, ayrı bir RGB denetleyicisine ihtiyaç duymadan bir sisteme eklenen RGB şeritlerini ve diğer RGB çevre birimlerini kontrol etmek için sezgisel bir yol sağlar. Oyuncuların seçtikleri herhangi bir stile, renkleri senkronize edebilen 4-kutuplu Mistik Işık Uzatması RGB-şeridi başlıkına herhangi bir 12V RGB LED şeridi bağlayarak."

Hocam harici led alinca ucunda oranın soketi olmuyor nasıl takabilirim adı nedir acaba onun nerden bulabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 pin güç bağlantısı olan bir led bulman gerek.
    Dün Bauhausta ödeme noktalarına yakın bir yerde 2 tane kalem pil ile çalışan 3 pin bağlantı noktası olan led ipler görmüştüm. 3pin led diye aratınca bulabilirsin muhakkak
  • BerkanKhrmn kullanıcısına yanıt
    internette aratırsan 4 kutuplu 12v rgb şerit ledleri kolayca bulabilirsin.

Temsili Resimler;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kings Never Die -- 15 Ocak 2018; 11:18:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 pin led şerid L konnektör
    2 ay önce açıldı
    Arduino ve Şerit Led Besleme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.