Şimdi Ara

anakart açılmıyor acil yardım lütfen..!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar anakart açılmıyor ekranda anakarta bağlı tüm donanımlar yazıyor.
    şu uyarıları veriyor:

press f9 for bbs popup
    press f12 for bios post flash

usb klavyeylede ps2 klavyeylede denedim hiçbir faaliyet yok sorunun nedeni ve çözüm yolunu bilen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum şimdiden tşk.ler..

• dostum sorunu bıraz daha acık yazarmısın ..anakart acılmıyor ne demek ? bıosa mı gıremıyorsunuz ..
  • biosada giremiyorum daha doğrusu ekran olduğu gibi kalıyor hiçbirşey yapamıyorum
    hiçbişeye yanıt vermiyor.
  • bu arada anakarta reset attım olmadı başka sağlam power suply ile denedim olmadı ne ayapacam bilemedim
  • bios bile açılmıyorsa aslında sızın pek yapacagınız bişi kalmıyor ..daha dogrusu konuyu okuyanların yazacagı bır yontem yok gibi ... servısden bılgısyarcılardan yardım almanız gerekıyor ..

benim yazdıklarınızdan anladıgım kadarıyla bıos uçmuş ..yenıden yazılım atılması gerekıyor ve bu baya bılgı tecrube ısteyen bır durum ..yanı bıos guncelleme gıbı degıl ..
  • anakart açılmıyor ?!?!
    anakarta reset attım ?!?!
    flashmı sıfırladın :S donanımsal müdahelemi var ? (havya, lehim, ısı tabancası)
    anakart dan kastın bios ise biosu nasıl resledin pil çıkartarakmı :S

"press f12 for bios post flash" şuna göre bios iptal. bios yeniden atılması gerekiyor..
  • cevap yazan herkese çok tşk.ler. hem pille hemde jumper ile yaptım değişen bişey olmadı. bios abu durumda nasıl yazılım atılır bilmiyorum bilen arkadaşlar var ise yardımlarını bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım laptop !!!!!
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.