Şimdi Ara

Anakart..Asus mu Abit mi.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ABIT AN8V nFORCE4 ANAKART (SOKET 939) mi
    yoksa ASUS A8V-E-DELUX S.939 PCI-E mü

ha bide babacanbilgisayar ( oemci ) diye bi firma duydunusmu nasıllar... kelek melek olayı olurmu acaba..
    nerde buldularsa abitin bu modelini...? heryerde aradım başka biyerde bulamadım.. :)
    teşekkür ediim burada hepinise...

• bende bişey sorim ASUS A8N-Sli premium ile deluxe arasındaki farklar nelerdir. eğer tek fark kuzey köprüsünü soğutma sistemi ise premium al derim çünkü sessiz...

Ben bu anakarta işlemci olark amd64 x2 3800 takmayı düşnüyorum daha iyi bir anakart önerirmisiniz H/A öncellikli tercihim değildir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaLacHaN

Arkadaşlar kolay gelsin....
    ABIT AN8V nFORCE4 ANAKART (SOKET 939) mi
    yoksa ASUS A8V-E-DELUX S.939 PCI-E mü

ha bide babacanbilgisayar ( oemci ) diye bi firma duydunusmu nasıllar... kelek melek olayı olurmu acaba..
    nerde buldularsa abitin bu modelini...? heryerde aradım başka biyerde bulamadım.. :)
    teşekkür ediim burada hepinise...

Dostum Via chipset den uzak dur! Almısken mis gibi Nvidia Nforce4 chipli bir bıoard al gücün yetmezse nforce 3 al! Bu arada babacandaki insanlar gayet iyiler güvenilir bir yer!
  • quote:

Orjinalden alıntı: wertalemon

bende bişey sorim ASUS A8N-Sli premium ile deluxe arasındaki farklar nelerdir. eğer tek fark kuzey köprüsünü soğutma sistemi ise premium al derim çünkü sessiz...

Ben bu anakarta işlemci olark amd64 x2 3800 takmayı düşnüyorum daha iyi bir anakart önerirmisiniz H/A öncellikli tercihim değildir...

almayı düşündüğünüz asus a8n-sli premium oldukça iyi ve stabil bir anakarttır. Sli düşünmüyorsanız, Asus A8N-E modelini alabilirsiniz.
  • A8N in SLI olmayan modeli varmıydı ki.?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.