Bildirim
Anakart Bios
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Anakart SAPPHIRE 890GX -
Selam
Bios Güncellleme ne zamandan beri Usb Bellek ile yapılıyor ? Benim bildiğim uptade flaş bellekle olmaz . hem çok riskli bir iş bir hatada sistemin bir daha açılmayabilir . -
quote:
Orijinalden alıntı: yaso3597
Selam
Bios Güncellleme ne zamandan beri Usb Bellek ile yapılıyor ? Benim bildiğim uptade flaş bellekle olmaz . hem çok riskli bir iş bir hatada sistemin bir daha açılmayabilir .
Flash bellek ile bios güncellemesi yapmak mümkün.
Bios rom dosyasını flash belleğin içerisine atıp, flash belleği boot ederek yapılıyor.
Neyse,
Arkadaşım daha önceden tecrüben olmadığına göre, bu işlemi bilir kişinin gözetimi altında yapman daha sağlıklı olacaktır. Bios güncelleme sırasında hata, elektirik kesintisi gibi hataların sonucunda geri dönülmez bir hata ile karşı karşıya kalabilirsin. -
anakartın sıcaklığını göremiyorum sorun nerde sizce -
biosu güncelledim ama anakart sıcaklıgını ve fan hızlarını değiştremiorum çıldırcam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X