Şimdi Ara

Anakart Bip Sesi Veriyor Görüntü Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar psu yu anakarta bağlıyorum önce açıldı windows ekranına gelirken ekran gitti daha sonra tekrar reset attığımda tek ve kısa bir bip sesi geldi. 4pinli 1 kablo var(sanırım anakartın üstünde atx 12 yazıyordu) onu çıkarttığımda görüntü gelmiyor ancak seste gelmiyor . Sorun güç kaynağındamıdır?

Birde bu led lambalarının girişlerini falan resimdeki sol alt köşedeki siyah kutu içine rastgele taksam sorun çıkartırmı :)

Anakart Bip Sesi Veriyor Görüntü Gelmiyor

Dipnot: Küfür etseniz yeri vardır 350w lık psu ile çalıştırıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bondissement -- 4 Şubat 2012; 9:20:19 >

• Tek kısa bip sorun yok demektir normalde.

Sanırım senin sorun da şase ile olabilir. Uzay montaj çalıştırmayı bir dene mümkünse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Tek kısa bip sorun yok demektir normalde.

Sanırım senin sorun da şase ile olabilir. Uzay montaj çalıştırmayı bir dene mümkünse.

akşam deneyeceğim. Eğer o zaman problem çıkmazsa kasayımı değiştirmem gerekiyor? (Kasam gigabyte isolo 220)
    birde bu led lambalarının falan bulunduğu kabloları gelişi güzel sol alttaki siyah bölüme taksam sorun olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bondissement

quote:

akşam deneyeceğim. Eğer o zaman problem çıkmazsa kasayımı değiştirmem gerekiyor? (Kasam gigabyte isolo 220)
    birde bu led lambalarının falan bulunduğu kabloları gelişi güzel sol alttaki siyah bölüme taksam sorun olurmu?

Kafana göre takacak olsan oraya yazmazlardı değil mi neyin ne olduğunu.

Yanlış takarsan PC açılmaz. ( Misalen HDD durum ledini Power Switch e bağladığını düşünelim. )

Kasayı değiştirmene gerek yok ama vidaları değiştirmen gerekebilir. Ben de aynı sorunu yaşadım. Her şey normal ama görüntü yok sorunu yani. :D

Kasayı devreden çıkarıyoruz ki sorunlu parça ne daha rahat anlayalım. Eğer açıkta çalışır ise parçalar sağlam demek olur yani emin olma yöntemi. Eğer gene olmaz ise bios pilini çıkar 15 dakika sonra tekrar tak ve tekrar dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 4 Şubat 2012; 23:16:30 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bondissement

quote:

Kafana göre takacak olsan oraya yazmazlardı değil mi neyin ne olduğunu.

Yanlış takarsan PC açılmaz. ( Misalen HDD durum ledini Power Switch e bağladığını düşünelim. )

Kasayı değiştirmene gerek yok ama vidaları değiştirmen gerekebilir. Ben de aynı sorunu yaşadım. Her şey normal ama görüntü yok sorunu yani. :D

Kasayı devreden çıkarıyoruz ki sorunlu parça ne daha rahat anlayalım. Eğer açıkta çalışır ise parçalar sağlam demek olur yani emin olma yöntemi. Eğer gene olmaz ise bios pilini çıkar 15 dakika sonra tekrar tak ve tekrar dene.

peki bu meretin şemasını nerden bulabiliriz ses usb 1394 vs vs hepsini bağladım bi tek led ve power kaldı

• Anakartın sitesinde manuel kitabı vardır ondan yazar.

Ayrıca o bağlantı kısmının altında da küçük küçük yazar. Fotograf makinesi ile makro çekip yakınlaştırarak görebilirsin. PWR SW kasa güç düğmesi bağlantısı olur. vb zaten anlarsın kısaltmaları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör Ses Gelmiyor
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.