Şimdi Ara

Anakart Dahili Wifi Bağlantı Sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 ay kadar önce sistemi güncelledim. Bu sefer anakart wifili olsun istedim harici adaptör takmak yerine. Ama aldığımdan beri wifi bağlantısı stabil değil.

Anakartım Asrock A620M Pro Wifi. Bilgisayar ilk açıldığında otomatik şak diye bağlanmıyor, sürekli nazlanıyor, bağlanmıyor. Şifre kayıtlı olduğu halde bazen şifre istiyor vs. Daha önce kulandığım adaptör kaliteli olmamasına rağmen hiç sorun yaşamıyordum. Windows 11 kullanıyorum wifi kart driverıde güncel. Evdeki diğer wifi cihazlarında bu şekilde hiçbir sorun sıkıntı yok.

Nasıl çözebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 1 Ekim 2024; 16:28:48 >

• Asus'ta şöyle bir 2T2R wifi anteni kullanmayınca benzer sorun oluyordu bir bakabilirsin :

amazon.com
    Dual Band WiFi Antenna for Asus Z390 Z490 X570 Motherboard 2T2R, 2.4G/5G WiFi6e Antenna with Extension Cable, Magnetic on The Back
    https://www.amazon.com/Antenna-Motherboard-WiFi6e-Extension-Cable/dp/B0CC4HSLRY
  • Pablo Vader kullanıcısına yanıt

Dün yine aynı oldu bağlanmadı bile.

Attığınız wifi anten aynı zamanda uzatma kablolu sanırım ama pahalı. Yerine aşağıdaki şekilde çok uzun olmayan uzatma kablosu alarak sorunum çözülürmü acaba?

Anakart Dahili Wifi Bağlantı Sorunu.
  • ByAdmin kullanıcısına yanıt

Sadece kablo değil anten de olması lazım. Bu kabloyu bağlayacak bir anten mi var elinizde?

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt

Evet anakarttan çıkan kendi anteni var.

Sorun birazda kasanın masanın içinde kalmasımı (Arkası açık) acaba diye düşünüyorum ama bağlandığında hızda, sinyal kuvvetinde sorunda yok. Çok garip geliyo bu sorun.

• ByAdmin kullanıcısına yanıt

Bağlandığında sinyal sorunu yoksa kablo yada anten problem değildir büyük ihtimalle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anakart Ethernet Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.