Şimdi Ara

Anakart driveri nasıl bulucam ve bios güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar lütfen yardım biosumu güncellemem lazım bilgisayar mal mal donuyor ekran kartı driverinı bulamıyorum.kod falanda bulamadım isim casper nirvana notebook yazıyor bu heralde marka ama dirveri nasıl bulcam yardım lütfen

• Bilgisayar donmasıyla BIOS'un ne alakası var acaba? Daha bilgisayar sürücüsünü bulamıyorken BIOS güncelleme gibi riskli bir işe girersen bilgisayarı eline alman çok büyük bir ihtimal.
  • donamnın biosun güncellenmediğinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.ekran kartımı çıkarttım zamanında gt 630 vardı sonra donma geçti 3 ay intelgraphics le oynadım anakartın ekran kartıyla donmadı hiç rx460 aldım ama gene donuyor yani napıcam ben bios en son 2013 de güncellenmiş ve birde driver adam akıllı biyerde yokki sabahta beri uğraşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melosdasdasd

donamnın biosun güncellenmediğinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.ekran kartımı çıkarttım zamanında gt 630 vardı sonra donma geçti 3 ay intelgraphics le oynadım anakartın ekran kartıyla donmadı hiç rx460 aldım ama gene donuyor yani napıcam ben bios en son 2013 de güncellenmiş ve birde driver adam akıllı biyerde yokki sabahta beri uğraşıyorum.

Ürün notebook mu masaüstü mü tam anlayamadım ben şimdi :D
  • quote:

donamnın biosun güncellenmediğinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.ekran kartımı çıkarttım zamanında gt 630 vardı sonra donma geçti 3 ay intelgraphics le oynadım anakartın ekran kartıyla donmadı hiç rx460 aldım ama gene donuyor yani napıcam ben bios en son 2013 de güncellenmiş ve birde driver adam akıllı biyerde yokki sabahta beri uğraşıyorum.

Notebooka nasıl rx460 takmayı başardınız? Demekki notebook değil. Ekran kartı driveri kurmamışssınız büyük ihtimal. Amdnin sitesinden driveri indirin.
  • bak arkadaşım ürün masaüstü ben bu artık dona dona beni bıktırdı en sonunda gittim pcciye çok arattım sordum intte bulamadım cevapı pc ci dedi keran kartı bozuk çıkardı onu 3 ay anakartın kartıyla gittim donmadı rx460 aldım şimdi ondada donuyor napıcam ben ya üf
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    hayır zaten notebook değil anakartın markası o
  • ? Allah aşkına bilen biri yookmu yav
  • quote:

? Allah aşkına bilen biri yookmu yav

Dostum şöyle adam akıllı yazarsan başına gelen sorunu ve mesajlarını da saçmalamadan yazarsan yardımcı olabiliriz. Ne kullandığın neyi nasıl kullandığın anlaşılmıyor ki mesajlarından...
  • Diyorum ki benim masaüstü bir bilgisayarım var.Durup dururken donuyor.Oyunlarda İnternette gezinirken farketmiyor.Birgün tak etti canıma bilgisayarcıya gittim.Sorun ekran kartı dedi,çıkardık ekran kartını koydum bi kenare bozuk diye,3 ay anakartın erkan kartını kullandım donma olmadı.Sonra rx460 aldım taktım donma gene başladı. Diyorum ki bunun sebebi nedir anakartmı yoksa bios dediler en son 2013 de güncellenmiş,termal macunmu ne yani bu olay beni çok rahatsız ediyor. Doğru düzgün oyunu bırak internette takılamıyorum.Bu işte sorunum bilen varsa yazsın yaklaşık 2 3 yıldır bu sorun var.En son doğru düzgün donmadan ne zaman çalışıyordu hatırlamıyorum bile.
  • quote:

Diyorum ki benim masaüstü bir bilgisayarım var.Durup dururken donuyor.Oyunlarda İnternette gezinirken farketmiyor.Birgün tak etti canıma bilgisayarcıya gittim.Sorun ekran kartı dedi,çıkardık ekran kartını koydum bi kenare bozuk diye,3 ay anakartın erkan kartını kullandım donma olmadı.Sonra rx460 aldım taktım donma gene başladı. Diyorum ki bunun sebebi nedir anakartmı yoksa bios dediler en son 2013 de güncellenmiş,termal macunmu ne yani bu olay beni çok rahatsız ediyor. Doğru düzgün oyunu bırak internette takılamıyorum.Bu işte sorunum bilen varsa yazsın yaklaşık 2 3 yıldır bu sorun var.En son doğru düzgün donmadan ne zaman çalışıyordu hatırlamıyorum bile.

Sadece ekran kartını takınca donmalar başlıyorsa benim aklıma ilk gelen güç kaynağın yetersiz geliyor sistemine. Sağlam bir güç kaynağı ile test etme şansın varsa dene ve sonuçlarına bir bak...

• zaten alırken güçkaynağınıda değiştirdim. araştırdım 400w yetiyo yani ondan olamaz ya heralde, yeni adlım birlikte.
  • Siz önce bir sistem özelliklerinizi yazarmısınız lütfen. Ne desek boş sisteminizi bilmedikçe. Ya ekran kartı driverini kurmamışsınız ama windows kurardı eski sürümüde olsa yada işlemciniz çok düşük . Bilgisayarınıza gpu-z , cpu-z ve aida 64 programlarını indirip ekran görüntülerini atın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 31 Aralık 2016; 14:51:54 >
    Buyrun atıyorum.

işlemci intel i5 3470 8gb ram 64 bit kart msı amd radeon rx460 4gb
  • quote:

işlemci intel i5 3470 8gb ram 64 bit kart msı amd radeon rx460 4gb

işlemci yeterli. ekran kartı driverini kurdunuzmu amdnin sitesinden ?
    yani evet internetten habire aratıp indirdim. indirdim ama yanlış olmuş olabilirmi acaba tam nerden indirebilirim.
    korktuğum şey inşallah büyük bir şey değildir anakart gibifalan, termal macun gibi küçük şeylerdir umarım. ben driverleri kurdum ekran kartının.eski nvdia dirverlerinin de temizledim.sorunun driver olduğunumu düşünüyorsunuz siz ?
    Driverleri yeniledim dün daha ,ne yapmam lazım
  • aıdada 64 diye bir program var onu indirebirsin onda görünür
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.