Şimdi Ara

Anakart Ekran kartı uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler bir tanıdığım ödünç ekran kartı vericekte anakartla uyumlu mudur diye sormak istedim;

Anakart:Biostar G41D3C

Ekran kartı:HD5750 Sapphire Radeon 1 gb 256 bit

Cevaplar için şimdiden teşekkürler

• up
  • Eosilon E kullanıcısına yanıt
    Anakart ile ekran kartı uyumu sadece slottur.Aldığınız kart agp ya da pci express girişine sahipse anakartınıza takabilirsiniz.Örneğin pci express olan herhangi bir kartı pci express slotuna sahip anakarta takıp kullanabilirsiniz.Büyük reklamlarla çıkarılan agpnin de pci expressin de kendi içinde versiyonları vardır ama performans farkı öenmsenmeyecek kadar azdır.Örneğin Pci Exp 3.0/2.0 vs... Performans için Anakarttan ziyade işlemci ve güç kaynağını ölçüt almalısnız.Kötü bir işlemcinin yanına güncel en güçlü ekran kartını taksanız dahi verim alamazsınız.Ya da aynı durum güç kaynağı için de geçerli... Anakartınız 1 x PCI-E x16 Slot girişine sahip.Belirttiğiniz ekran kartını kullanabilirsiniz.Ancak bütün sistem bileşenlerinizi ve bütçenizi söylerseniz daha iyi tavsiyeler alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 9 Temmuz 2015; 13:28:57 >
  • Teşekkürler dostum yakınlarda bilgisayar alacağımdan ve ekran kartım yandığından şuanlık ödünç alıyorum ekran kartını

İşlemci:İntel pentium dual core e5700 @3.00 GHz
  • Dostum ekran kartını taktım kabloyuda direk onun vga çıkışına taktım ama ekrana görüntü gelmedi bende çıkarıp anakartın kendi çıkışına taktım ekran geldi ama şimdide ekran kartını görmüyor bilgisayar nedeni nedir ki ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.