Şimdi Ara

Anakart elektriği kesiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleykum arkadaşlar, teknik bi sorunla karşılaştım yardımlarınızı bekliyorum.

Elimde bir kasa var şikayeti devamlı olarak resetleme veya tamamen kapanma. RAM lerde sorun olmamasına rağmen baska bi ram takarak denedim ama olmadı işlemci jeli de tamam BIOS pini değiştirdim statik boşaltımı da yaptım.

Belki ekran kartı şase yapıyordur diye onu da çıkardım onboard da aynı hatayı veriyor.

Anakartın altına göbek ve sunger de taktım kasayla temas yok şase ihtimali sıfır. Sorun anakartta gibi görünüyor, sizce ne olabilir ?

• Temal macun sürülüyse işlemci fanıda yerine tam oturuyorsa geriye anakart ve power supply kalıyor.
  • bu işler ezberden olmaz sistemi teknik kişinin bizzat görmesi ve test etmesi gerek
  • Muhterem kimmiş o sorarak problemi çözen hakikaten merak ettim. Problemi direkt olarak ele almadan buradan farazi olarak yapılabilecek yardımlar çözüme pek fazla yardımcı olamamaktadır bunuda göz önünde tutmakta fayda var. Sıkıntınıza gelirsek; siz tam olarak ne istemişsiniz pek anlayamadım. Öncelikle çok yüzeysel bir durumdan bahsedip yaygara koparmışsınız aman yardım edin diye, ağrım var diye doktora giderseniz bütün ihtisas bölümlerini bir bir gezersiniz o yüzden durumu daha minimize ederek ifade etmeniz problemin tepitini kolaylaştırcaktır. Kaldıki siz kendiniz bir çözüme ulaşmış gibisiniz, tüm birimleri elediğinizi geriye sadece anakart kaldığını belirtmişsiniz. Eğer durum bu ise yeni bir anakart edinmenizde yada uygun bir servis bulmanızda yarar var gibi görünmektedir. Geçmiş olsun, kolay gelsin.
  • sistemi kasa dışına kurarak denedinizmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen herşeyi söylemişsin zaten ama bir de PSU dene basit ve klasik bir yöntem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.