bilgisayarım service pack 2 yi yüklenince açılmıyor.anakartımı güncellemem lazım.Markası gigabyte ama modelini bilmiyorum.modelini nasıl öğrenebilirim ve nasıl update yapabilirim?Lütfen yardım edin.
ya bi cvp verebilecek yok mu?
Anakartının üzerinde modelini ve serisini gösteren bir bandrol olacaktı yanlış bilmiyorsam. anakartı güncellemektense bios ubdate yi kastediyorsun heralde. Onun için internetten güncelleme dosyaları var ama ben hiç yapmadım. tehlikeli bir iş, anakartın çöpe gidebilir. daha önce bunu yapan birine danışman daha iyi olur.
bu işi iyi bilen biri var mı acaba???? her türlü yardıma açığım
ARKADAŞIM EVEREST HOME KUR. BİLGİSAYARININ TÜM DONANIMININ MARKA VE MODELLERİNİ GÖREBİLİRSİN. AYRICA PROGRAMDA SÜRÜCÜ GÜNCELLEMESİ İÇİN LİNK MEVCUT.
arkadaşım programı kurdum.anakartın modelini de buldum.gigabyte ın sitesine girdiğimde karşıma 8 tane yükleme dosyası çıkıyor.anakartımın modeli GİGABYTE GA-8S648(-L).Acaba hangisini yükleyeceğim??? yükleme linkini de veriyorum. http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-8S648-L.htm buradan hangisini seçeceğim. lütfen bir bakın.yanlış yüklersem anakartı yakabilirmişim.
zaten sp2 yi yükleyemediğim için anakartı güncellemek istiyorum.
Anakart'I güncellemek diye bir şey olmaz ancak BIOS su güncellersin bununda Servise Pack kurmakla bir ilişkisi olacağını sanmıyorum. Bilgisayarında ki Driverları kaldırıp Service Pack kurarsan belki olur...
biliyorum bios güncellenebilir.bilgisayar service pack 1 i yiyor.ama service pack 2 yi yüklediğimde hiç açılmıyor.yeni formattan sonra denedim hemde.service pack 2 in yüklenmesi için bios güncellenmeliymiş.ben de bunun için uğraşıyorum.ama yardım edecek çıkmayacak herhalde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme