1.si bu anakart o.c yapmak istemiyorum anlamam da zaten oyun için kullanmak istiyorum ekran kartını ramleri hafıza olarak SSD felan sağlam parça alacam amaç ne kadar kücük parçalar kullanabilirsem o kadar kar benim küçük kullanma sebebim parçalar toplanınca kasa modlamak tır bu anakart beni yarı yolda bırakırmı işlemci 7850K da olabilir ramleri 16 1833 mhz ekran kartını 7950 256 bit olarak düşünüyorum almayı düşündüğüm parçalar bunlar bana fikir verirseniz sevinirim üstatlar bilginize ihtiyacım var
az biraz saçma yazı oldu affınız ola
Siz bir butcenizi yazin arkadaslar mutlaka size guzelbi sistem onereceklerdir
Rica ederim kardeşim, önemli değil.. Yazdığım sistem seni en kötü 3 - 4 sene idare edecektir..
MİNİ İTX KART İSTİYORUM ASLINDA BEN ÇÜNKÜ MODLAMA İŞİ YAPACAM BÜYÜK KART BENİM İŞİME ÇOK YARAMAZ SADECE BOARDI DEĞİŞSEK NE TAKABİLİRİZ
quote:
Orijinalden alıntı: gentar005
MİNİ İTX KART İSTİYORUM ASLINDA BEN ÇÜNKÜ MODLAMA İŞİ YAPACAM BÜYÜK KART BENİM İŞİME ÇOK YARAMAZ SADECE BOARDI DEĞİŞSEK NE TAKABİLİRİZ
Öyle olmuyor işte maalesef kardeşim.. Kasayı mini ITX yapıda alırsan, sistemi komple değiştirmen gerekecektir.. Çünkü önerdiğim sistem mini ITX kasa için uygun değil..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme