Şimdi Ara

Anakart HDD Uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2. bir hardisk olarak aşağıdaki modeli almak istiyorum.Anakartım MSI N1996 ve açıkçası bilgisayar toplamaktan pek anladığım söylenemez.Acaba Aşağıdaki modelle anakartım arasında herhangi güç veya bağlantı problemi olur mu?Yardımlarınızı bekliyorum.

http://www.hepsiburada.com/samsung-320gb-7200rpm-16mb-cahce-sata2-sabit-disk/productDetails.aspx?categoryid=100221&productid=bd96145

• Herhangi bir problem olmaz. Anakartınızın sata portu mevcut. Belki bios güncelleştirme yapmanız gerekebillir. Msi' ın sitesinde N1996 gözükmüyor artık ama nette aradığınızda pek çok sitede bios versiyonlarını bulabiliyorsunuz.
  • Teşekkürler alıcaktım ama içime bi kurt ta düşmemiş değildi.Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
  • ayni hardıskten aldım dun geldım elıme tum eskı hardısklerımı cıkardım normal formata basladım bolumlere ayırdım ama bıcımlenme yerıne gelınce donup kalıyor ılerlemıyor bu sorunu nasıl cozebılırız hdd bozukmu yoksa f6 yapıp anakartın cdsınındemı yukleme yapmam lazım

anakartım modelı ASUS P5KPL-AM INTEL G31

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatogur33 -- 10 Ağustos 2009; 19:15:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd anakartıma uyumlu mu ?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.