Şimdi Ara

ANAKART İŞLEMCİ ÇOK MU SICAK !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GEÇENLERDE ALMIS OLDUGUM ASUS M4A785TDV-EVO ANAKART İLE AMD PHENOM X4 955 BE İŞLEMCİNİN SICAKLIK DEĞERLERİ SİZCE NORMALMİDİR ARKADASLAR,RESİMDE GÖRÜNEN DEGERLER EVEREST VEDE CORETEMP PROGRAMLARI İLE YÜKSÜZ OLARAK ÇEKİLMİŞTİR..EĞER TERS BİR DURUM VARSA NE YAPABİLİRİM,İŞİN EHLİ OLAN ARKADASLAR YARDIMLARINI ESİRGEMEZLERSE EGER COK SEVİNİRİM..ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

• eğer stock fan ile kullanıyorsan işlemci sıcaklığı normal görünüyor.
  • Merhaba,

De_J@_Vu 'nun da demiş olduğu gibi bu tarz yüksek performanslı işlemciler ile beraber gelen dahili fanlar yeterli soğutma sağlayamıyor.
    Sıcaklık değerlerini düşürmek için kaliteli termal macun,yüksek performanslı harici işlemci fanı kullanabilirsiniz.
    Ayrıca kasanızda yeterli hava akımı olmaması,harici fanlar kullanmamanız diğer donanım bileşenlerinin de daha fazla ısınmasına neden olacaktır.
  • Ters durum olup olmadigi en iyi sistem yük altindayken belli olur.
    Bu koyduğun sistem boşta iken sanırım gayet normal degerler.
  • Değerlerin normal sayılır 4 5 derece daha az olması gerekir. Bilgisayarın hava akımını iyi sağla kabloları gizle gerekiyosa ek olarak fan tak. Ama fan takıcak kadar yüksek değer değil sadece kabloları gizle akıma etkisi olması.
  • Benim 35-38 arası
  • Stok fan kullanmıyorum arkadaslar,kullanmıs oldugum fan ocz vendetta..kabloları falanda dediginiz gibi gizlemişim..kullandıgım termal macun ise cooler master...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yan panel açık benim birde bilgisayar masanın altındaki yere koyunca tavan yapıyor bende masanın üstüne aldım yan panel açık şekilde öyle idare ediyorum masaüstü 34 derece yük altında 49
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep Dream

Yan panel açık benim birde bilgisayar masanın altındaki yere koyunca tavan yapıyor bende masanın üstüne aldım yan panel açık şekilde öyle idare ediyorum masaüstü 34 derece yük altında 49

kullandıgın anakartta aynımıdır dostum,bende senin yaptıgın gibi masa üstüne bırakmısım pc yi yan panel açmısım o şekilde kullanıyorum.. :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue50721

quote:

Orijinalden alıntı: Deep Dream

Yan panel açık benim birde bilgisayar masanın altındaki yere koyunca tavan yapıyor bende masanın üstüne aldım yan panel açık şekilde öyle idare ediyorum masaüstü 34 derece yük altında 49

kullandıgın anakartta aynımıdır dostum,bende senin yaptıgın gibi masa üstüne bırakmısım pc yi yan panel açmısım o şekilde kullanıyorum.. :S

Yok hocam benim gigabyte ga 880 ud3-h
  • sıcaklık degerlerini yük altındaykende kaydettim..54 55 dereceye kadar cıktı sıcaklık,ama elimi fanın metal kısmına degdirdigimde hiçte 54 55 derecelik bi sıcaklık yok yani buz gibi diyebilirim çok az bi sıcaklık hissettim o kadar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.