Şimdi Ara

ANAKART, İŞLEMCİ, EKRAN KARTİ VE BELLEK TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sistemi değiştiricem ve crysis cod4 gibi oyunlari kasmadan rahat calistircak bir sistem tavsiyesi rica ediyorum (sadece başlıkta ki donanimlar için) yaklasik 1500$ civari. teşekkürler

• arkadaşım ilk önce bir uyarı yazmak istiyorum.Üst konu olarak özenerek hazırlanmış sistem tavsiyeleri var ve bu tavsiyeler sürekli güncelleniyorlar.Zaten buradaki insanlarda sana yukardaki sistemlere çok yakın hatta birebir aynı parçaları önerecekler lütfen artık biraz forumun temiz kalmasına özen gösterelim.sakın yanlıs anlama görmemiş olabilirsin ama görüpte bile bile yazanlar olduğuna artık inanmaya başladım

Sana tavsiyem (çünkü kendim bunu uygulayacağım ara tatilde).Yeni çıkacak woldfdale kod adlı işlemcileri bekle ve anakart olarak zaten gigabyte p35-ds3r tavsiye ediliyor az sabret bunların o.c potansiyeli artırılmış 2.1 revizyonları gelecek.İsmide ep35-ds3r olacak.

Bir de ne o 1500$ fiyat al şimdilik normal değerlerde crysis high detaylarda oynatan bir bilgisayar yenı mikri mimari çıkana kadar idare eder o zaman bayılırsın tüm paranı alırsın 3-4 sene sonra bile yükseltme yapabileceğin bir bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BioDread[TR] -- 13 Ocak 2008; 13:26:05 >

• arkadaslar asus k8n anakart
    amd 3000 athlon ıslemcı
    1gb ram mevcut
    bana tavsıye edebılcegınız bı ekran kartı varmı?(hd 2600 pro harcınde sapphıre)
  • yok haklisin kusura bakma ben bayadir foruma girmiyordum ne olup bittinden haberim yoktu. bu soledigin yeni işlemci modeli hangi marka için acaba intel mi amd mi?
  • Amdnin Gittikçe kotuleşmesi benim gibi amdciyi intel sempatizanı yaptı bence intel tercih et benim tercihimde o olucak ve yukardakı konuyu ıncele kafanın takıldığı yerlerde soru sorman enesin dediği gibi temizlik olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: cheesypoofs

yok haklisin kusura bakma ben bayadir foruma girmiyordum ne olup bittinden haberim yoktu. bu soledigin yeni işlemci modeli hangi marka için acaba intel mi amd mi?

söylediğim işlemci ıntel bir modeli e8400 donanım konusunda usta ınsanlar tam bir f/p işlemcisi olacağını düşünüyorlar.
  • peki tahminen ne zmn piyasaya cikicak acaba?
  • arkadaşım bende celeron d işlemci var 1 gb ddr2 ram 256 mb lık x1550 ati ekran kartı. cod4 carbon san anderas ko gibi oyunları tıkır tıkır açıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.