Şimdi Ara

Anakart işlemci sıcak uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
48
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MSI B450 Gaming Plus Max anakarta sahibim. Anakarta BIOS güncellemesi yaptım, sitesinden stabil en güncel sürümü kurdum. Herhangi bir sıkıntı olmadan kurulum sorunsuzca tamamlandı.

Ancak BIOS güncellemesinden sonra herhangi bir güç kesilmesinden sonra elektrik gitmesi vs. bilgisayarı ilk açtığımda 5 saniye içerisinde işlemci fanı güçlü ve biraz da sesli bir şekilde çalışıyor ve ardından MSI BIOS ekranı gelmeden işlemci sıcak uyarısı veriyor. Tamam veya bir daha hatırlatma şeklinde seçenek çıkıyor. Tamam dediğimde normal bir şekilde bilgisayar açılıyor.

BIOS ekranına girdiğimde bir seferinde işlemciyi 127 derece gibi bir sıcaklık değeri gördüm.

Ancak Windows hoşgeldiniz ekranı geldiğinde fanlar vs. her şey normal bir şekilde çalışmaya devam ediyor, sıcaklık değerleri vs. her şey olması gerektiği gibi.

Bu sorunu nasıl halledebilririm?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sorunu çözdüm gibi görünüyor şu an.

Benim kurduğum BIOS sürümü "7B86vHL"di.
    Tekrardan BIOS sürümlerine baktığımda bir üst beta sürümünü kurdum "7B86vHM1(Beta version)" zaten sürümün alt kısmında CPU sıcaklığıyla alâkalı uyarının düzeltildiği belirtilmiş.

Bu sürümü kurduğumda tekrardan aynı sorunu şu an için yaşamadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.