Şimdi Ara

Anakart Kilitlendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, biraz önce Asus P5K SE anakartı bilgisayarıma monteliyordum, elimde 3 adet sağlam power var. İlkini taktığımda açılmadı, ekran kartını çıkardım açıldığını farkettim. Yani ekran kartı varken güç gelmiyordu. Power yetmiyordu heralde. Powerı değiştirip ikinci anakartı taktım, Power düğmesine bastım 1-2 saniye dıt dıt sesleri geldi kapattım hemen pcyi. Şu anda anakarta güç gitmiyor. sadece 24lük güç kablosunu taktığımda power açılıyor, anakarta güç gidiyor. Ama 24lükle beraber 12lik kabloyu taktığım zaman açılmıyor. Powerlardan biri tık ediyor. Diğerinde ses seda yok. Anakart kilitlendi diye düşünüyorum. Cmos Clear yaptım, pili çıkardım şu an bekliyorum tamamen içi boşalsın diye.

Başka yapabileceğim birşey varmı, nasıl düzletebilirim board kilitlenince?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLyFX -- 7 Ağustos 2013; 21:51:18 >

• Dükkanlar kapanmadan duruma göre yapabileceğim birşey yoksa onarıma götüreceğim yarın bayram bugünden halletmem lazım acil cevap lütfen :(
  • güncelll +++
  • ++güncelllllllllll :(((
  • sanırsam anakartınız bozuldu, geçmiş olsun.anakart şasi yapmış da olabilir.söküp düzgün bir şekilde yeniden monte ediniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abazzers -- 8 Ağustos 2013; 4:41:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.