Şimdi Ara

Anakart Tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarıma ilave etmek istediğim parçaları tek tek alıyorum,ilk olarak bu sabah amd 4200 x2 aldım.

sizce fazla pahalı olmayan amd ile uyumlu hangi anakartı almalıyım ? Forumda okuduğum kadarıyla biostar revaçta.

şu anakartları buldum.sizce hangisini alayım??? ya da sizin önerdiğiniz bir anakartı var mı ?

Biostar A690GM2 DDR2 VGA+GLAN+SATA2 16X Anakart

Sapphire AMD690G DDR2 VGA+LAN+SATA+HDMI 16X 940p Anakart

birde fazla bilgim olmadığından soruyorum.biostarın üstündeki x1250 ekran kartı ne kadar performanslıdır.aldığım takdirde bu işlemci ve 1 gb ddr2 800 mhz bir ramla crysis türü oyunları düşük seviyede oynayabilir miyim ? Yoksa ayrı bir ekran kartımı almam lazım.?

şimdiden teşekkürler.

• bıraz bekleyıp Gigabyte GA-MA78M-S2H almanı tavsıye ederımmm cunku entegre ekran kartı suana kadarkılerın en ıyısı vede hybrıt crossfıre yapabılmenı saglıyorrr
  • tavsiyeniz için teşekkürler ama ben şu 2 gün içinde almayı planlıyorum.bütçemi her şeyi şu 2 gün için ayarladım.

sorularıma cevap verebilecek yok mu arkadaşlar ?
  • iki güne sığdırmaya kalkarsan pişman olabilirsin bu pazarda en önemli strateji benim açımdan Sabretmesini bilmektir. Ben bekle derim. Gigabyte GA-MA78M-S2H kartı bende tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.