Şimdi Ara

Anakart tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar.1-2 gün içerisinde yeni bir sistem toplayacağım fakat anakart konusunda çok kararsızım.
    işlemci:phenom 2 x4 9400
    ramler: ocz plat. edit. (2*2) 1066 MHz
    hdd:WD 500 GB 32 mb
    ekran kartı: Leadtek GTX275
    kasa: coolermaster rc 690 (600w)

anakart vatandan olmak şartıyla önerileriniz olursa çok sevinirim.iyi forumlar.OC veya SLI(CF) falan yapmayı düşünmüyorum.

• MSI KA-780G AM2+ DDR2 1066MHz VGA HDMI E-SATA --- 165 lira

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=37154
  • Öncelikle ilginiz için teşekkürler.verdiğiniz anakart ile bunun arasında ne gibi farklar var?performansı etkilermi mi?
    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=38697
  • Dostum o.c yapmayacağım dediğin için MSI'ın bana göre en şık ve kaliteli kartlarından birini önerdim. Yine o.c'ta yaptırır yani

Forumdan bir arkadaşa önerdim çok memnundu o yüzden gözüm kapalı öneririm, E-Sata ve HDMI çıkışı vermesi çok iyi özellikler...

Seçtiğin kartın çipseti 790x SB750 köprüsü ile çalışıyor önerdiğim kartın üst modeli gibi düşü yani, ancak çift ekran kartı takılabilmesine karşın kartları 8x-8x olarak c.f düzenği sunuyor bununda bir getirisi yoktur.

SB750 yonga setinin diğer bir avantajı kolay o.c yapılmasına imkan sağlamasıdır.

Ama o.c için tabi diğer bileşenlerde çok önemli tek başına anakartın iyi olması yetmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 22 Temmuz 2009; 13:09:31 >
  • Teşekkürler çok kararsız kaldım bu bilgisayar toplama işi insanı yoruyor önerini değerlendireceğim.
  • Rica ederim

MSI her türlü yeterli gelir seçtiğin bileşenlerle de uyum sorunu olacağını sanmıyorum, benzer sistemi bu karta kurduk arkadaşı hatırlayamıyorum PM'den de çok görüştük memnunum gayet ısısı felan düşük dedi oradan aklıma geldi, yine acelen yok ise araştır tabi.
  • hayırlısıyla aldık sistemi önerdiğin MSI ile birlikte.Bakalım ben de kullandıktan sonra görüşlerimi paylaşırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistemime İşlemci Tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    işlemci tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.