Merhaba.İşlemcim intel p4 640 3.2 ghz.Buna en uygun anakart nedir acaba?Yalnız ekran kartının da on board olmasını istiyorum.Yorumlarınızı bekliyorum.
945G dir.......
niye onboard ekran kartı istiyosunki bence asus p5ld2 al derim ekran kartına da para yetmiyorsa şimdilik ucuz bişey al x300 felan ama sen bilirsin karar senin
Ram de almayı düşünüyorumda (2 gb 667 mhz) o yüzden ekran kartını on board alırım diye düşünm üştüm belki dediğini düşünebilirim.Tabi param yeterse
asus p5ld2 en iyi secim olur.onboard sistemden yer yani ram harcaması fazla olur anakarta entegre oldugundan.onboard olan hiçbirseyde chok performanslı calısmıyor nedense..
asus p5ld2 ye baktım sata2 desteği veriyo.benim hard diskimde Seagate 250 gb sata.acaba benim hard diski sorunsuz bağlayabilirmiyim.yoksa hard diski de mi değiştireceğim?
ASUS P5 LD2 ZAGALI
Gerçi benim anakart biraz fazla ısınıyor fakat yine de tavsiye edebilirim.
Asustek P5ld2 İ945 yani onboard ekran kartlı olmayan çeşidi.
quote:
Orjinalden alıntı: h28
asus p5ld2 ye baktım sata2 desteği veriyo.benim hard diskimde Seagate 250 gb sata.acaba benim hard diski sorunsuz bağlayabilirmiyim.yoksa hard diski de mi değiştireceğim?
sata nın yanında ide bile destekler problemsiz çalışır merak etmeyin..
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler.Size bi sorum daha olacak.eğer asus p5ld2 anakartını alacak olursam buna alacağım ekran kartı ne olamalıdır?Sistem şu şekilde olacak (p4 640 3.2 ghz işlemci-asus p5ld2 anakart-2*1024 dual ddr2 kingston ram-250 gb seagate sata hard disk).Bu sistemi kasmayacak ve iyi performans sağlayacak bi ekran kartı önerirseniz çok sevinirim.Teşekkürler
sapphire Ati x800 GTO (256 Bit) Fire Blade, ben kullanıyorum güzel bir ekran kartı ancak fanı biraz sesli çalışıyor.
quote:
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler.Size bi sorum daha olacak.eğer asus p5ld2 anakartını alacak olursam buna alacağım ekran kartı ne olamalıdır?Sistem şu şekilde olacak (p4 640 3.2 ghz işlemci-asus p5ld2 anakart-2*1024 dual ddr2 kingston ram-250 gb seagate sata hard disk).Bu sistemi kasmayacak ve iyi performans sağlayacak bi ekran kartı önerirseniz çok sevinirim.Teşekkürler
bütçenizi belirtmelisiniz ha para çoksa x1900xtx derim
Param bu sistemi ve senin dediğin ekran kartını alacak kadar var.Fakat sen verirmisin paran olsa acaba o ekran kartına o parayı.Ben beni idare edecek öyle profosyonel bişey demiyorum.Yine de yorumun için saol.
quote:
Param bu sistemi ve senin dediğin ekran kartını alacak kadar var.Fakat sen verirmisin paran olsa acaba o ekran kartına o parayı.Ben beni idare edecek öyle profosyonel bişey demiyorum.Yine de yorumun için saol.
bu konu tamamen zevk meselesidir benim cevabım ise şu an başka önceliklerim olmasaydı evet o parayı seve seve verirdim.. idare anlayışı da kişiden kişiye değişir ben 6600gt kullanıyorum, bir çok arkadaşım yaw ne gerek vardı o kadar para verdin diyor ama kart beni hiç kesmiyor belki size çok bile gelir bilemem son olarak tavsiyem x800 gto2 olur..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme