< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juleân -- 9 Mayıs 2021; 3:21:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Anakart tepki vermiyor!
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Boşta sadece besleme yapan bir psu sorunlu ya da değil diyemeyiz. 250 watt psu ile test edebilmişsiniz güzel. Ama normalde sisteminizde 450 watt psu var ve diğer bileşenlerinizde farklı. Öncelikle güncel bir psu ile mevcut sisteminizi denemeniz ya da psu çıkışlarını ölçecek bir tester cihazı almanız lazım. Tester açıkcası ben aldım bu zamana kadar çok da kullandım. Tavsiye ederim. Denizli de ikamet ediyor olsanız sizin sorununuza kesinlikle bire bir yardımcı olurdum :)
İlave olarak 450 Watt psu yu eski sisteminize taktığınızda o sistem çok eskise o an verilen güç onu çalıştırabilir. 450 watt afaki konuşuyorum 150 watt temiz güç veriyordur bu o eski sistemi sorunsuz bile çalıştırabilir. Psu da koku var mı ? anakart ve psu 24 pin de kararma var mı ?
TEKNİK DESTEK KANALIM: https://www.twitch.tv/afsinedremitli
-
Hocam psu pinlerine bakıyorum herhangi bir yanık koku yok. Benim anlayamadığım Eski sistemimi bu psu ile çalıştırdım. Diğer sistemde hiç bir belirti olmaması bana tuhaf geliyor. İnce düşünceniz için teşekkür ederim :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sorunumu yeni psu alarak çözdüm.. KONU KİLİT
Benzer içerikler
- f6flpy-x64 (intel® vmd).zip
- amd bios tuşu
- bu yazılım oyunla aynı anda kullanılamaz virtual controller
- whatsapp başkası kullanıyor mu nasıl öğrenirim
- denetim masası kısayolu
- bilgisayar hızlandırma
- silinen dosyaları geri getirme
- oem açılımı
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- video boyutu küçültme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X