Şimdi Ara

Anakart üstünde mosfetlerden birini yaktım ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski bilgisayarın boardu (P4P800-X) ustunde oynayan ekran kartıma çok az bi güç uyguladım ve kartımı ittim. Hemen AGP slotunun ustundeki mosfetlerden biri yandı göz göre göre bi reset attı makine sonra tekrar açıldı fakat aynı şekilde çalışıyo hiç bir sorun yok sizce telaşlanmalı mıyım yoksa kullanmaya devam mı? Bu arada chipin ustunde APM2054N (PG6EX bu kısmından emin degilim) yazıyo ona paralel hizada olan aynı chipten bi tane daha var fakat devrede paralel olup olmadığını bilemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Anakart üstünde mosfetlerden birini yaktım ama...

• şu anda çalışabilir ama ilerde sorun yapabilir çünkü o parça bir işe yarıyor ki orda işe yaramasa orda olmazdı zaten
  • İlerde sorun yaratabilir.Garantisi varsa garantiye ver.
  • Bir programın verdiği komutlara göre MOSFETLER aynı anda çalışarak gerekli sonucu bulmak için akımı gerekli mantık kapılarına yönlendirir. Her mantık kapısı bir veya daha fazla transistör içerir ve her transistör akımı öyle kontrol eder ki, sonuçta devre kapalıyken açılır, açıkken kapanır veya mevcut durumunu korur.Şu anda bi sorun çıkarmasa bile ilerde ne olacağını bilemezsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.