psu dan olabilir yada kasa fanlarının konumunu ters yapmışsındır ondan olabilir.yoksa haf serisi süper bi kasadır.
Tüm fanlar mı çılgın gibi çalışıyor ? Hangi fanların hızını kontrol edebiliyorsun ? Sadece cpu ve ekran kartı fanı çalışıyor olabilir ki buda normal. Program anakart ısısını yanlış gösteriyor olabilir, sonuçta 1 sn sonra değerler düşüyor diyorusun. 1 saniyede soğumasının mümkünatı yok :)
zeki1981
kullanıcısına yanıt
psu dan nasıl oluyor? kasa fanlarında hiç değişiklik yapmadım yani ters konumlandırma gibi bir durum olamaz
Symmethra
kullanıcısına yanıt
program çalıştırdığımda fanlar çalışıyor ama hangisi hızlanıyor emin olamadım. farklı bir programla tekrar deneyeyim.
vidoqV
kullanıcısına yanıt
Bende oyun açtığımda ekran kartı ve işlemci fanı çalışıyor. Programda muhtemelen cpu fanı hızlanır,anakart ısısından ziyade cpu ısısına bi bak, eğer çok fazla ısınıyorsa termal macun yenilemesi yapmanın zamanı gelmiştir :)
arka planda çalışan uygulamalar vardır bazen ddl.exe hataları falan olabiliyor. başlat-msconfig yazın gelen ekranda başlangıç kısmına tıklatın ve gereksiz uygulamaları bilgisayar açılırken kaldırın. biraz daha fan rahatlayacaktır
haunter_51
kullanıcısına yanıt
Bunun etkisi olablir fakat ısınma sorunu tamamen kalkmaz
quote:
Orijinalden alıntı: ogz2332
Bunun etkisi olablir fakat ısınma sorunu tamamen kalkmaz
doğrudur. ama ısınma sorununu kaldırmak için bir de fan temizliğini öneririrm genekde pislik doluyo ve sağlam hava gelemiyo
haftasonu bi fan temizliği yapayım.
Büyük ihtimalle birileri bilgisayarınızı Truva atıyla hesap yapmak için kullanıyor.
gobl1n
kullanıcısına yanıt
lisanslı virüs programı kullanıyorum bu ihtimali biraz düşük buluyorum
vidoqV
kullanıcısına yanıt
İşlemcinin soğutucusunun macunu sürüldü mü? Soğutucu iyi oturtuldu mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme