Şimdi Ara

Anakart ve İşlemci tavsiyesi istiyorum !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 3 yıldır kullandığım sistemimde değişiklik yapmak istiyorum. Konu ile ilgili tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi burada öğrenmek istiyorum. Öncelikle benim sistemim ..

- Anakart : ASUS P8P67 LE
    - İşlemci : İntel i5 2500K 1155 Pin
    - Ekran K.: Nvidia Geforce GTX 680
    - Ram : 4 adet 4 GB Kingston DDR3 1333 MHZ

Bugün MSI GTX 1050Tİ ekran kartı aldım çift fanlı olan modeli. Ve bir arkadaş ile de İNTEL I7 3770K almak için anlaştım.https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-intel-3770k-full-kutu-sogutuculu-528025005/detay SİZE SORMAK İSTEDİKLERİM ŞUNLAR ?

- İ7 İşlemci hangisini tavsiye edersiniz ? Mesela anakart yeterli ise 1155 pin i7 işlemci ne almalıyım? Yukarıda link verdiğim işlemci yeterl midir?
    - Anakart yeterli dğeil ise hangisini tavsiye edersiniz ?
    - Ram değiştirmeye gerek var mıdır ?

NOT : Anakart ve işlemci sattıktan sonra elime geçen paraya ek olarak 200 tl daha var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord_esteban -- 10 Eylül 2018; 20:35:11 >

• linkteki işlemci uyumlu ama bios güncelleme gerekebilir ve bir de format. ram in değişmesine gerek yok ram durumu gayet iyi.
  • start_system kullanıcısına yanıt
    öncelikle yardımın için teşekkür ederim. Gereksiz masraf yapmaktan sayende kurtuldum hocam. Ram almama gerek kalmadı. Anakart iyi mi değiştirmeliyim. 1155 pin anakart tavsiyen var mıdır değiştirmem gerekirse ?
  • lord_esteban L kullanıcısına yanıt
    anakartta iş görür. genel anlamda oyun için uygun bir pc.
  • 200 tl ye ssd alın sistem tam olur kötü haberim var yalniz. Gtx 680 vs gtx 1050ti yazıp bi bakın performans farki pek fazla değil upgrade e değmesi için en az rx470 570 veya gtx1060 3gb lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hib.96

200 tl ye ssd alın sistem tam olur kötü haberim var yalniz. Gtx 680 vs gtx 1050ti yazıp bi bakın performans farki pek fazla değil upgrade e değmesi için en az rx470 570 veya gtx1060 3gb lazım
    dx12 olayı varya aslında biraz da ondan aldım. Diğer arkadaşın tavsiyesi ile ram almaktan da kurtuldum. İşlemci de alınca tamamdır.
  • 3770K dan sonra bir de SSD eklemenizi öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lord_esteban L kullanıcısına yanıt
    Dx12 de dx11 e göre daha iyi performans veren bi oyun henüz çıkmadı diye biliyorum yani hala dx11 en iyi fps ve stabiliteye sahip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.