Bildirim
Anakart yanmış mıdır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: cyclon87
Psu nun arkasındaki 230 u 110 a getirmişler. Büyük bir gürültü, ışık ve yanık kokusu gelmiş. Ben kasaya baktığımda sadece psu dan yanık kokusu geliyordu. Asus TA 951 kasa var. Psu da onun içindeki psu. Acaba sisteme birşey olmuş mudur? Bir de şu konumda psu garanti kapsamına girer mi?
olmamıştır büyük bir ihtimal ama yinede sağlam bi ps ile denemek lazm.... -
aynı olay arkadaşın başına gelmişti.psu kaliteliyse anakarta bişey olmamıştır.garanti kapsamına girip girmediğini bilemiyorum. -
psu kaliteli midir? Asus larda koruma devresi var mı? -
Hard diske bir şey olmuş mudur? -
ben de smilodon kasa aldığımda ilk kez çalıştıracakken arkadaki 115w kısmına dikkat etmemiştim. ilk günden yakmıştım psu yu. ama diğer hiç bir şey yanmadı. şu an başka bir psu ile sorunsuz çalışıyorum. çünkü içinde yanan kısım trafonun giriş bölümü. çıkış bölümü zarar gömediği için bilgisayarın içine giden hatlarda da sorun olmuyor. endişelenmene gerek yok -
Walla yüreğime su serptin. Zaten psu yu değiştirmeyi düşünüyodum. Psu önemli değil de harddisk, anakar vs ye bişi olmasın -
Mantıken trafonun primary kısmı ve giriş kondansatörleri muhtemelende triyaklar uçmuştur. Büyük ihtimalle parçaların sorunsuzdur. Ama sen yinede parçaları teker tekr kontrol ederek sistemi kullanmaya başla.. Hani 1 parça arızalıysa diğerlerine zararı olmasın babından... -
quote:
Orjinalden alıntı: cyclon87
Hard diske bir şey olmuş mudur?
yoğun bilgi akışı mevcutsa ,badsector oluşabilir.Ama ihtimal düşük -
getirmişler?
Böyle meraklar pek iyi olmuyor, nedense merak edenlerin sayısı az değil. Ben de ortaokula giderken, ki o zamanlar pcler takoz gibiydi, pek bi atraksiyon yoktu, canımızı sıkılıyodu napsak diyoduk, ben de aynısını yapmış 110V'a getirmiş ve çalıştırmıştım, hiçbirşey olmamış, düzgün çalışmıştı. Aklıma iki ihtimal geliyor, ya peder biliyordu böyle meraklarımız olacağını, açtı içindeki switchin bağlantı noktalarında değişiklikler yaptı, ya da Türkiye'de veya Türkiye'ye gönderilirken mallar, böyle meraklar olmasın diye değişiklikler yapıldı. Siz niye değiştiriyonuz ki şimdi 110V'a, oynayacak bi dünya oyun var, ona nasıl vakit buluyonuz
-
daha once ayni olay bendede oldu
normalde psu bile yanmaz sigortasi artar
ama sendeki yanmisa benziyor -
Arkadaşlar bilgisayar nihayet geldi. Parçalar sorunsuz gibi gözüküyo. Bilgisayar geldiğinde psu değişmişti. Çalıştırdım, 2 sn çalıştı, sonra tekrar kapandı sonra kendi kendine açıldı. Oyun falan oynuyo. Garanti kapsamında psuyu değiştirmişler. Herhalde serviste parçaları da kontrol etmişlerdir. İzmirden Tekmar dan almıştım. Bozulunca da onlara götürmüştüm.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X