Şimdi Ara

Anakartım, Amd Phenom II x6 1055t i desteklermi ? acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim anakartım Asus m3a32 Mvp-deluxe... Amd phenom Iı x6 1055t alacağım bazı sitelerde destekler diyor bazı sitelerde bios update gerekir diyor, asusun kendi sitesinde x6 işlemciler desteklermi desteklemezmi yazmıyor. Lütfen yardımcı olup şu konuya açıklık geitirseniz sevinirm. Teşekkürler

• Anakartına baktm fakat bu işlemciyi desteklemiyor gördüğüm kadarıyla bu siteden bakarak desteklediği işlemcileri görürüsün.

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=ESv3v4AmCdP1GdRp
  • aslında soket olarak destekliyor ama asus o işlemci için güncel bios çıkarmamış..
    belki ileride çıkar ama zannetmiyorum..asus bios çıkarma konusunda gigabyte tan eksik..

M3A32-MVP DELUXE
    bios güncelleyerek şuan için en son x4 965 destekliyor

işlemci destek listesine şuradan bakabilirsin..(CPU Support List)

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=ESv3v4AmCdP1GdRp
  • AMD Processor Unknown model olarak tanıması lazım.
  • destekliyor diye biliyordum ama yanılmışım, bir çok sitede bios update gerekir dedi neyse beklicez artık. :) bir saorum daha var bu işlemciyi taksam hiç mi çalışmaz ?
  • çok teşekkür ederim herhangi bir performans düşüklüğü olur mu yoksa düzgün çalışırmı ?
  • tabikide düzgün çalışmaz :)
  • athlon x2 5000+ den iyi çalışır heralde :/
  • Mesela bende Asus M4A785G-M var eski bios ile işlemci açıldı ama AMD Processor Unknown model 800Mhz diye tanıdı. Hemen asus un sitesinden bios update yaptım.
    Güncel bios ile desteklenmesi şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bomanti -- 21 Temmuz 2010; 16:06:17 >
  • en son güncelleme de Phenom ii x4 ler içindi zaten
  • Asus forumlarında anakart köprüsü SB600 olduğu için X6 ları desteklemediği yazıyordu. İyice emin olmadan riske girme, geçen baktığımda cpu support listesinde x6 lar yoktu. Aynı anakarttan bende de var. Desteklediğini bilsem ben de değiştirebilirim işlemcimi.
  • bir sitede gördüğüm yazı AM2+ ile geri uyum olcak diyorlar ama pek bi uyum falan göremiyorum ben :)

"AM2+ ve AM3 yongaları ile uyum içerisinde çalışacak yeni AMD'ler 2.6 GHz ile 3.2 Ghz arasında değişen modellerle, yaz aylarında piyasada olacak. Aynı modeller Turbo moda geçtiğinde ise hızları 3.1 GHz ile 3.6 GHz seviyesine çıkıyor."
  • http://forum-en.msi.com/index.php?topic=138120.40

benim sb600 lü anakartım da phenom x6 lar ilk çıktığında desteklemiyordu ama şu konuda yazanlara göre 1.B biosundan itibaren artık destekliyor. ama cpu support listesi hala güncellenmemiş. orda yazmıyor x6 desteklediği.

asusun forumlarına bak belki seninki de destekliyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 21 Temmuz 2010; 20:50:02 >
  • baktımda çoğu yerde desteklemiyor am3 bi tane anakart alcam artık :) herkese çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.