Şimdi Ara

Anakartımda Wifi ve Bluetooth adaptörü olduğunu nasıl anlayabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bir süre önce Sinerji'den ASRock A620M-HDV/M.2 6400MHz(OC) M.2 anakartlı bir sistem topladım. Hayatımda ilk defa PC topladığımdan Wi-Fi ve Bluetooth adaptör farkındalığı sonradan geldi. Şimdi anakartı kendi sitesinde incelediğimde.

1 PCI-e 4.0 X16, 2 PCI-e 3.0 X1, 1 M.2 key e for Wi-Fi

Gibi bir bilgiyle karşılaşıyorum. Burada “1 M.2 key e for wifi” tam olarak ne demek. İçinde Wi-Fi adaptörü var mı demek yoksa Wi-Fi adaptörünü destekler tarzı bir şey mi? Bir de Bluetooth'la alakalı bir şey göremedim. Bu sorularım Bluetooth içinde geçerli. Ek olarak bunları almam gerekiyorsa Wi-Fi ve Bluetooth adaptörü isteyebilirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

M.2 slotu üzerinden kurulum yapılabilen aparata veya USB Wi-Fi vb. gibi çözümlere ihtiyacınız var.

En baştan buna dikkat ederek alım yapsaydınız daha iyi olurdu ama olan olmuş artık (değiştirme imkanı da yoksa).

Birçok user bu detayları önemsiz gibi düşünüyor lakin sadece Wi-Fi değil BT kazanımı da sağlandığından ''gamepad vb.'' aksesuarların bağlantısı da gayet rahat oluyor.

• Bende msi pro z690 ddr5 wifi anakarti gecen sene kampanyada ucuz diye aldim wifi antenlerini hiç takmadim zaten kablo ile bağlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.