Arkadaşlar Anakartla ilgili olan sorunları ve hataları açıklayıcı bir şekilde yazabilir misiniz acaba.
Birçok sorunlar var asıl olan sizin anakartla ilgili olan problemeniz nedir ?
Arkadaşın dediği gibi direk sorununuzu yazarsanız iyi olur yoksa bir sürü hata var...
ben zaten hataların ne olduğunu merak ettiğimden dolayı yazmıştım.. hatalar ne ve nasıl kurtulabilirm o hatalardan
Yani sizin karşılaştığınız bi hata yok sadece bilgilenmek amaçla mı soruyosunuz ?
evet aynen öyle ne olduğunu öğrenmek istemiştim.
1. Sürekli Ses Güç kaynağı arızası 2. Birçok kısa bip Anakart arızası 3. 1 uzun Bellek tazelenmesinde hata 4. 1 uzun 1 kısa Anakart veya BIOS çipi arızası 5. 1 uzun 2 kısa Ekran kartı arızası 6. 1 uzun 3 kısa Ekran kartı arızası 7. 2 uzun 1 kısa Ekran kartı arızası 8. 2 kısa Bellek parity (eşlik) hatası 9. 3 kısa Belleğin ilk 64k’lık bölümünde hata 10. 4 kısa Timer hatası 11. 5 kısa İşlemci hatası 12. 6 kısa Klavye işlemcisi hatası 13. 7 kısa İşlemci hatası 14. 8 kısa Ekran kartı belleğinde okuma/yazma hatası 15. 9 kısa BIOS ROM hatası 16. 10 kısa CMOS okuma/yazma hatası 17. 11 kısa Tampon Bellek Hatası
tşk ederim arkadaşlar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme