Şimdi Ara

Anakartta Takamadığım Yerlere Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-Aşağıdaki resimlerdeki anakartı temizlerken söktüğüm soketler mevcut tek kablodan geliyor sonra 2 parçaya ayrılan soketler var 4 + 4 .

Bu Resimdekileri aşağıdaki fotoğrafta nereye ve hangileri başa sona gelicek çekilde takabilirim .

Yukarıdaki isteklerimi biri vakti olursa paintte yada herhangi bir programla işaretleyerek gösterebilirse çok sevinirim .

2- aynı muhabbet başka kablolarla da başıma geldi ama sanırım bunları yerli yerine taktım yinede bir göz atmanızda fayda var.

p+ led p-led , power sw , reset sw falan var...

Fotoğraflardaki Anakart Asus P4P800 Modeli .

• Anakartınızın modelini üreticinin sitesinde aratın kitapçığında yazar detaylı olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahrech

Kullanma kılavuzu var mı anakartın? Birde resimlerin linkini [simage]-[/simage] içine alırsan mutlu olurum kotalıyım.
  • 1. Reset sw

2.power sw

3. hd led

bu şekilde biliyorum bir kısmını böle gitmesi lazım galiba .
  • Kitapçığında Sadece O Takmış Olduklarım Yazıyor , Onlarıda Anladığım Kadarıyla Taktım . Pc Şuan Açılmıyor Başlıyor Geri Reset Atıyor Kendine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahrech

Kitapçığında Sadece O Takmış Olduklarım Yazıyor , Onlarıda Anladığım Kadarıyla Taktım . Pc Şuan Açılmıyor Başlıyor Geri Reset Atıyor Kendine.

çıkarıp takarken harddiske hırpaladınız mı ?eğer pc açılıyorsa kabloyu düzgün yere takmıssınız demektir..
  • ilk resimdeki kablolar kasanın önündeki usb bağlantı kabloları. anakartın da galiba asus marka P4P800 model :=)
    anakartında işaretli olan pinlere bak. üst kısım 5pin alt kısım 4 pin olması lazım. internetten buldum yanlışsa kusura bakma.
    2. eklediğim resimde gördüğün gibi sıralama yapıp tak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anakarttaki beş pinli olan tarafı 2. resimdeki gibi denk gelecek şekilde tutup sıralamayı karıştırmadan tak
  • takmasanda olur o kablolar on panel usb portlari icin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.