Merhaba arkadaşlar. Teknik bilginize ihtiyacım var. Anakarttan kaynaklanan sorunlar ve hata mesajları nelerdir ?
sen sorunu söylersen daha iyi olur böyle oldumu yazmakla bitmez kimsede oralı olmaz
Bana bilinen bütün sorunlar lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Noalive
O zaman google'a anakart sorunları yazacaksınız
quote:
Orijinalden alıntı: KoUg
quote:
ben burayı google'dan daha iyi olarak görmüştüm ama :)
quote:
quote:
quote:
Yok hocam sormuş olduğunuz soruya birisi kopyala-yapıştır yapacak zatenOturup yüzlerce maddeyi tek tek yazacak biri olduğunu düşünmüyorum malesef..Google amca size daha iyi yardımcı olacaktır..
quote:
quote:
quote:
quote:
Yok hocam sormuş olduğunuz soruya birisi kopyala-yapıştır yapacak zatenOturup yüzlerce maddeyi tek tek yazacak biri olduğunu düşünmüyorum malesef..Google amca size daha iyi yardımcı olacaktır..
tabi hocam sende haklısın ama dediğim gibi detaylı bi' araştırma yapıyorum. gözden herhangi bir şey kaçmaması lazım.
tecrubelerime dayanarak söylüyorum (kesin değil) uzun zamandır değişik hata kodları alıyorum araştırıyorum buluyorum bende deimki şunları birleştireyim arşiv yapayım lazım olduğunda açar bakarım araştırma derdinden kurtulurum...kazın ayağı öyle değilmiş o kadar çok hata kodu varki biri bir yerden biri diğer bir yerden çıkıyor...birleştirmek imkansız değil ama ona çok yakın.....googleye devam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme