Şimdi Ara

ANaKiiiNTV'i destekliyorum neden mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
3
Favori
5.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: batublood

facebook kullanmıyorum . yayınlarını keyifle izlediğim , davranışlarından rahatsız olmadığım bir kişi. insanların tipine laf atacak kadar ne yaşadın hocam sen? yakışıklısın sanırım at bir ss görelim yav

facebook kullanmıyorum - bu laf tanıdık geldi, metin2de kız taklidi yapıp herif face isteğince facebook kullanmıyorum derdik buda öyle bir şey olmuş facebook kullanmayan kalmadı.

isteyen istediğine tipsiz diyebilir birini eleştirmek için onun kadar iyi veya kötü olmak gerekmiyor
  • hocam bloğunu kaldırmıştım ama gereksiz mesaj ile karşımdasın tekrar :) facebook kullanıp kullanmamak benim elimde olan bir iş. bir işe başlarken profilini sormuyorlar. benimle konuşmak isteyen arkadaşlarım telefon ile arayarak konuşabilirler. zamanı o siteye ayıramam malesef.

anime izleyip japon-kore-çin insanlarına hayranlık duyan liseli kardeşlerimizdensin büyük ihtimalle . yaşın ilerleyince anlarsın o son cümleni..
  • Bu olay dün kimin yayınında gerçekleşti?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

facebook kullanmıyorum . yayınlarını keyifle izlediğim , davranışlarından rahatsız olmadığım bir kişi. insanların tipine laf atacak kadar ne yaşadın hocam sen? yakışıklısın sanırım at bir ss görelim yav

facebook kullanmıyorum - bu laf tanıdık geldi, metin2de kız taklidi yapıp herif face isteğince facebook kullanmıyorum derdik buda öyle bir şey olmuş facebook kullanmayan kalmadı.

isteyen istediğine tipsiz diyebilir birini eleştirmek için onun kadar iyi veya kötü olmak gerekmiyor

Feysim banlandığından beridir feys kullanmıyorum qnq

Yazdığın 3 ırk birbirinden ÖLESİYE nefret eder batu kardeş haberin olsun da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 6 Ağustos 2015; 13:53:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamlar gelmiş konu altında sen ona laf söylemezsin o çok iyi, buna çakamazsın o süper falan lafa girişmişler. Size ne kardeşim laf attıkları yayıncılarla bağınız mı var ? Siz izleyicisiniz oturup izleyeceksiniz. Sen Ahmet'e çaktın, sen Mehmet'e küfür ettin ondan sonra Ali tipsiz diğeri tipli. Hey Allahım ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oziboaydino -- 6 Ağustos 2015; 13:59:16 >
  • TR'de stream yapanları tanımıyorum genelde. Jahrein'i takip ederdim uzun süredir, bu melihi gördüm bi ara açıp yayınına baktım, tam türk-islam sentezi vasıfsız sığırın biri, izlemedim. Oxi çıktı, multiplayer'dan olduğunu görünce ona bakayım dedim,o ayrı bir denyo çıktı, hep böyle devam etti zaten. Şimdi trde stream yapanların %95'inin denyo olması sadece streamerların suçu mu? Değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

Feysim banlandığından beridir feys kullanmıyorum qnq

Yazdığın 3 ırk birbirinden ÖLESİYE nefret eder batu kardeş haberin olsun da

üç ırkıda çok sefiyom onlar bnm aşqlarım canlarm ya düşmanlar ama olsun onları bir araya bigün mutlaka getircm

• Hepsi birbirini küfür ettikleri için eleştiriyor ama yayını bir açıyorsun ne anan kalıyor ne avradın. Bunların çoğunun prim yapmak için yapmadıkları saklabanlık kalmadı şimdi bu çocuğu eleştiriyolar. Zeka özürlü herifler bu çocuk sizin çizdiğiniz yolda gidiyor gidin bi kendinize bakın.

Bizim yeni nesil bu tip insanları sevdikçe bu işler değişmeyecek. Kim yayın açıp 2 ağlasa, biraz sağı solu yumruklasa en az 1k kişi izliyor.Sorun onlarda değil sizlerde.
  • quote:

hocam bloğunu kaldırmıştım ama gereksiz mesaj ile karşımdasın tekrar :) facebook kullanıp kullanmamak benim elimde olan bir iş. bir işe başlarken profilini sormuyorlar. benimle konuşmak isteyen arkadaşlarım telefon ile arayarak konuşabilirler. zamanı o siteye ayıramam malesef.

anime izleyip japon-kore-çin insanlarına hayranlık duyan liseli kardeşlerimizdensin büyük ihtimalle . yaşın ilerleyince anlarsın o son cümleni..

bak o yazdığın 3 millet ile benim yazdığımın hiç bir alakası yok. sırf 2-3 kişi animeci weletler xD yazdı ve 2-3 + aldı diye alakasız yerlerde bunu yazmana gerek yok. lütfen blokumu kaldırma sizin gibiler görmesin yazdıklarımı

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShurima

Burada jahreine laf var bir dakika!

Demek jahrein dilenci yerine koydun. Acaba ne kadar zamandır tanıyorsun bu adamı da böyle konuşabiliyorsun. O adam bilgisayar için para topladı ise izleyicilerine daha eğlenceli yayın yapmak için sırf bilgisayarı eskidi diyerekten çoğu oyunun yayınını yapamıyordu ve bu adam 3 günde 1700 € kazandıysa geçen 4-5 yılın emeğidir. Bu adamın youtube zamanından beridir tanıyan çok az kişi vardır o topladığı 1700€ parayı hangi türk yayıncı toplayabilir 3 günde bana göster bakalım? Burada hatta çoğu kişi jahreinin lol oyuncuları ile bağlantı kurması ise tanıştı. Yeni gördüğün bir adamı çat diye yargılamak bu kadar basit işte adam sırf izleyenleri anlamadığı için ingilizce RPG yapmıyor gidiyor türk serverlerindeki veletlerle uğraşıyor. Bu adam kadar topluluğunu düşünen insan sayısı twitch de çok azdır. Sırf izleyenleri rahatsız olmasın diye gelen sponsorları ediyor. Ve para için yapma derken asıl amacın para olmasın insanlara iyi yayın sunmak asıl amacın olsun parayı insanlar sana küfür etmek için değil sevdiği ve eğlendiği için bağış yapsın demek istiyor.

Çağrı paçin hiç sempati duymadığım biri zaten duymak zorunda da değilim adamda garip bir iticilik var bir türlü çözemedim belki 2012 kasım aylarında WarZ TS3 serverinde odamızı silip üstüne arkadaşlarıma hiçbir şey söylemeden ban attığı için olabilir.

Melih barzosunu sinir bir şekilde dinledim adam öyle bir konuşuyor ki sanarsın Türkiye yayıncılarına ebep ve yayının nasıl yapacağını öğretebilecek seviyede bir insan.
    Adam küfür etme felan diyor 3-4 ay önce açıp yayınını izledim karşısına gelen cassiopelia'ya ana avrat sövdürüyordu bağışlarla ve chat ekranı ile.

Neyse ki batuhan belik (krank) geldi ve açıklama yaptı tabi sonra hepsi bir "U" dönüşü yaptı.

Anakin yayıncısına gelirsek Krank'ın değdiği gibi komiklik ile para kazanmaya çalışan bir yayıncı diğer yayıncılara atarlanıp iş konuşmaya geldimi abi çeken değişik bir çocuk ailesi adına ben utanıyorum.

Katılıyorum.

Yapılan olaylara "intervention" denilip "gaming talk show" diye adlandırmaları da ayrı bir gariplikti
    Adam anakine diyor ki TS de "senin yayının acık hala, niye açık? oyun oynamıyorsun ki, kapat madem yayınını prim için yapıyorsun bunları" fakat bu esnada melihin yayını da açık 12000 kişi izliyor, gaming talk show diye adlandırmışlar. O günün tek amacı melihin olan bitenden fayda sağlamasıydı başka hiçbir şey değil..

Bahsettiğin 2-3 kişi TS de adamlık dersi verdiler ancak ne konuştukları anakinin duymaya niyeti var ne de melihin. Anakinin tek derdi bağışlar üzerinden para kazanmak, melihin de tek amacı o esnada olanı biteni faydaya dönüştürmek. Böyle olunca hiçbir şekilde yol katedilmiyor. Bunun farkına varan 2-3 yayıncı da zaten söylemesi gerekeni söyleyip yayından çıktı.

• quote:

facebook kullanmadan herkese açık olan bir profilden video alınmıyor mu? çok mu zekisin sen yoksa öyle mi görünmeye çalışıyorsun ibiş?

Kullanmıyorsan o videoyu nasıl görüyorsun onu merak ediyorum.
  • sayın ibişciğim çağrı paçin i sevip izlediğimi söyledim yayıncların facebook profilini bulmak zor değil korku yayınında chatte gördüm bu konu hakkında konuşulduğunu girdim baktım zor değil millete laf atıp + almak için saçmalıyorsunuz.
  • quote:

sayın ibişciğim çağrı paçin i sevip izlediğimi söyledim yayıncların facebook profilini bulmak zor değil korku yayınında chatte gördüm bu konu hakkında konuşulduğunu girdim baktım zor değil millete laf atıp + almak için saçmalıyorsunuz.

tmm paçin abinin izinden gitmeye devam et.belki modluk verir sana iyice yala ama.
  • laf söyleyecek bir yer bulamadın şimdi boş konuşmaya başladın hadi seni de bloklayayım başlamışken.
  • Sevgili arkadaslar, kimse anakine durduk yere asariz keseriz muhabbeti yapmadi. Anakin yayinlarinda ben jahrenin de grimnaxin da oxinin de diye sovmeye baslayinca isler karisti. Kaldi ki anakin ekmek parasi diye diye prim yapiyor. Yedigi ddoslara kufurler saydiriyor. Kendine kufur edenlere giydiriyor. Madem bu kadar rahatsiz, kapatsin donation alert sistemini. Chati sub moda alsin. Bunlari yapmaz, niye yapsin ki ? Cunku anakinin bu kadar para kazanmasinin ve populer olmasinin sebebi ona kufurler eden, kufurlu donation atan insanlar. Anakin de bunun farkinda, niye kapatsin donation alertleri. Gelirinin %90ini kaybeder. Yerli Helena suan icin anakin. Twitchteki insanlar da buna kiziyor. Ulan madem rahatsizsin bu durumlardan kufurlerden, kapat abicim chatini donation sistemini diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: david_caruso

Sevgili arkadaslar, kimse anakine durduk yere asariz keseriz muhabbeti yapmadi. Anakin yayinlarinda ben jahrenin de grimnaxin da oxinin de diye sovmeye baslayinca isler karisti. Kaldi ki anakin ekmek parasi diye diye prim yapiyor. Yedigi ddoslara kufurler saydiriyor. Kendine kufur edenlere giydiriyor. Madem bu kadar rahatsiz, kapatsin donation alert sistemini. Chati sub moda alsin. Bunlari yapmaz, niye yapsin ki ? Cunku anakinin bu kadar para kazanmasinin ve populer olmasinin sebebi ona kufurler eden, kufurlu donation atan insanlar. Anakin de bunun farkinda, niye kapatsin donation alertleri. Gelirinin %90ini kaybeder. Yerli Helena suan icin anakin. Twitchteki insanlar da buna kiziyor. Ulan madem rahatsizsin bu durumlardan kufurlerden, kapat abicim chatini donation sistemini diyorlar.

arkadaşım burada anakinin küfürlerini v.s. destekleyen kimse yok ki. Bahsettiğin insanlar anakinden daha beter prim yaptılar dün bunun farkında değilsiniz. Resmen o çocuğu oraya çekip, tehdit etmiyoruz demelerine rağmen her kelimelerinde dalga geçmeleri, her tonlamalarında bir tehdit/alay olması beni oturduğum yerde sinir etti. Kusura bakma ama ne çağrı ne melih dün maskelerini takmamıştı. Besbelliydi dün ne yapmaya çalıştıkları. Ortadaki olaydan faydalanmak. Ayrıca emin ol ne çağrıyı ne melihi benim kadar tanıyorsun.

• vay arkadaş neler dönmüş. en fazla 10-15 kişiye yayın yaptığımdan daha kimse görmedi, bir gün benim yayına gelip "hocu camia biziz, bence sen bırak bu işleri" deseler keşke, "varsa şekliniz ümraniye'ye beklerim" cümlesini keyifle kurardım ^.^

nerede bir vakit kaybı var, onu göklere çıkartıyorsunuz.

• Stream de meminton acip paracikllari goturenler, turklerden sirinlik yapmaya calisip kendini hassa tatli göstermeye calisan kizlar, boyle salak salak konusan kendini bi b*k sananlar var. Buna niye laf ediyorsunuz? Izlemeyin, engelleyim adami. Amaaa yookk. Bizim Turk milletinin huyudur, kendinin istemedigini herkes istemiyor saniyorlar. Yahu sanane ya begenmiyorsan laf etme, izleme. Ya engelleme tusu bosuna mi var? Isteyen istediği primi yapsın sananeee. Tvlerde neler neler yapıyorlar. Yani kisaca izlemek istemiyorsan engelle bos yapma. Ben ilgilenmiyorum ama bu bana ona sovme hakkini vermiyor. Yada sen bunu yapma ezik deme hakkini vermiyor. Bu cocuk 2 3 haftada 13k gorduyse hadi buyrun sizde yapın 13k izlenin eyvallah diyelim. Ama siz anca oturdugunuz yerden got buyutun ve bisiler yapmaya cabalayanlara camur atin. Yazik...

• Siz tartışırsınız onlar çok daha fazla tanınır , çok daha fazla para kazanır ve siz hala tartışmaya devam edersiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.