Şimdi Ara

ANaKiiiNTV'i destekliyorum neden mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
3
Favori
5.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onu bilmem de ; şu anda jessica nigri var açın izleyin.
  • Al birinden vur ötekine zaten ne anakininde iş var ne oxisinde ne jahreininde hepsi ergen gibiler oyunculuk değil bunların yaptığı. Gündüz kuşağı kadın programları gibiler. Bağıran çağıran ağlayan küfür eden deliren sinir kiriz geçiren tehditler savuran. Valla bazı yayınlar videolar felan yalçın abi nerde ne zaman çıkıcak ta yaşlandırma tekniğiyle herkesin aklını alıcak diye bekler oldum.
  • bırakın şunları da dhnin yayıncılarina bir şans verin bir de. çoğu kişinin haberi bile yok sitenin geri kalanından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne saçma bi forum oldu burası hergün bu adam(LOL)ların 1000 tane konusu açılıyor. Forumun düzeyi buyken trollemeyip n'apacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dra1J

Ben twitch yokken own3d zamanlarından beri takip ediyorum yayın işlerini. Jahrein dediğiniz adam sinsi ve zeki bir insandır. Neden diyecek olursanız,
    bir kere sizin oynadığınız oyuna leş diyor, topluluğundan bir cacık olmaz diyor, bu oyunu oynayanları 2. sınıf insanlar gibi aşşağılamak için elinden geleni yapıyor.
    Gitmek için bir yerlerinizi yırttığınız TBF'ye düşük event diyor.
    Ve daha sonra ne yapıyor biliyor musunuz? Lol oynayan insanların yayınlarına katılıp prim yapıyor. 2 bin izlenirken 5 bin izlenmeye başlıyor.
    League of legends şuan dünyanın en çok oynanan oyunu ve twitch'de lol oynamadan bir yerlere gelebilirsiniz ama bu jahrein amcama yetmez.. Bunu farkında bu arkadaş, bu yüzden bu işlerin içinde.
    Madem sevmiyorsun oyunuda, oynayanlarıda neden bu kitleyle haşır neşirsin? Çünkü jahreinde çoğunlukla şaklabanlık yapan bir insan. Bu yüzden 13-17 yaş arası bu kitleye ihtiyacı var.
    Oxi gibi kafa atmıyor evet ama yaptığı hareketler çok mu normal geliyor sizlere? Birilerine kayması, reyting konuşması yapması gerçekten mi ya? Farkı ne?

Jahrein kim bilmiyorum bile ama haklı adam. Lol'ün topluluğundan da bir cacık olmaz(max %10'luk insan kısım hariç), Riot TR'den de bir cacık olmaz, Riot US'tan da bir cacık olmaz. Son haftada yaşanan olaylar gösterdi bunları. Kirei'nin DDoS yemesi olsun, live serverlerde inaktif olan GP'nin CS Playoff'larında oynanabilir olması olsun, TR Challenger Series'deki DDoS olayları olsun, Riot'un paylaştığı blogda Sandbox modu getirmemek için verdikleri sebepler ve bunun üzerine Riot çalışanlarının Reddit'te yaptığı akla mantığa sığmayan yorumlar olsun.

• ya bunların alayı primci bunlara yüz verdikçe olayları büyütmeye çalışıyorlar hepsinin alayı prim hatta anlaşmış bile olabilirler.

• Jahrein'i ben de severdim, TR'de izlediğim nadir yayıncılardandı. Ama arkadaşın da dediği gibi o ortamda olup o Melih kekosuyla arkadaş olmasıyla gözümden düştü. Dün orda mantıklı konuşan 1 kişi varsa o da Krank'tı.
  • aklıma memeni göster adlı şarkı geliyor o çocuktan bahsedince...

anası atlıyor ya kamera arkasından üzmeyin leyn oğlımı!!!!

ne biçim insanlar var, umutları bi oyun olmuş, kendileri de oyunun kölesi!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Oğlum adamlar tam 2 sayfa sanki babalarının oğluymuş gibi moron gibi savunmuş lan hiç tanımadıkları ve gerçek huylarını bilmedikleri adamları oğlum siz varya çok ezik adamlarsınız he şu konuda kaç ciddi yorum yazan varsa.

Sonuna kadar katiliyorum biri onu ovmus digeri onu ovmus falan

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShurima

Burada jahreine laf var bir dakika!

Demek jahrein dilenci yerine koydun. Acaba ne kadar zamandır tanıyorsun bu adamı da böyle konuşabiliyorsun. O adam bilgisayar için para topladı ise izleyicilerine daha eğlenceli yayın yapmak için sırf bilgisayarı eskidi diyerekten çoğu oyunun yayınını yapamıyordu ve bu adam 3 günde 1700 € kazandıysa geçen 4-5 yılın emeğidir. Bu adamın youtube zamanından beridir tanıyan çok az kişi vardır o topladığı 1700€ parayı hangi türk yayıncı toplayabilir 3 günde bana göster bakalım? Burada hatta çoğu kişi jahreinin lol oyuncuları ile bağlantı kurması ise tanıştı. Yeni gördüğün bir adamı çat diye yargılamak bu kadar basit işte adam sırf izleyenleri anlamadığı için ingilizce RPG yapmıyor gidiyor türk serverlerindeki veletlerle uğraşıyor. Bu adam kadar topluluğunu düşünen insan sayısı twitch de çok azdır. Sırf izleyenleri rahatsız olmasın diye gelen sponsorları ediyor. Ve para için yapma derken asıl amacın para olmasın insanlara iyi yayın sunmak asıl amacın olsun parayı insanlar sana küfür etmek için değil sevdiği ve eğlendiği için bağış yapsın demek istiyor.

Çağrı paçin hiç sempati duymadığım biri zaten duymak zorunda da değilim adamda garip bir iticilik var bir türlü çözemedim belki 2012 kasım aylarında WarZ TS3 serverinde odamızı silip üstüne arkadaşlarıma hiçbir şey söylemeden ban attığı için olabilir.

Melih barzosunu sinir bir şekilde dinledim adam öyle bir konuşuyor ki sanarsın Türkiye yayıncılarına ebep ve yayının nasıl yapacağını öğretebilecek seviyede bir insan.
    Adam küfür etme felan diyor 3-4 ay önce açıp yayınını izledim karşısına gelen cassiopelia'ya ana avrat sövdürüyordu bağışlarla ve chat ekranı ile.

Neyse ki batuhan belik (krank) geldi ve açıklama yaptı tabi sonra hepsi bir "U" dönüşü yaptı.

Anakin yayıncısına gelirsek Krank'ın değdiği gibi komiklik ile para kazanmaya çalışan bir yayıncı diğer yayıncılara atarlanıp iş konuşmaya geldimi abi çeken değişik bir çocuk ailesi adına ben utanıyorum.

Yazdım yazdım ama sildim. Tek diyebilceğim herkes aynı kalamıyor malesef jahreinde değişti.

• Arada bir yayında izleyici sayısını görüp bakıyorum neden izleniyor acaba diye karşılaştığım durum;

- Rezil ötesi bir oyuncu öğrenmek için izlenmiyor bronzdan daha kötü oyun bilgisi 0.

-Aşırı derecede küfür ediyor.

-Muhabbet desen yok.

-Esprili anlatım tarzı var diyeceğim hayır oda yok.

-Numaradan bağırıyor bunu kabul etti şaklabanın teki.

-Acayip duygu sömürüsü yapıyor yok ekmek parası kombi parası diyerek bağış dilenen insanı ilk defa gördüm.

-Her bağışda küfür ediliyor sesli okunuyor sinirlenip buda küfür ediyor bağrıyor tamamen para için anasına laf gelmesine BİLEREK göz yumuyor haysiyetsiz annesine yazık kadın o kadar buna laf yetiştirmeye çalışıyor.

-Biraz önce bakdım sakin yayın yazmış gene bağıra bağıra küfür ediyor para için daha neler yapacak bakalım.

Yayında bu çocuğa abi diyenlermi dersin seviyoruz seni diyenlermi dersin anlamıyorum bir insan bu çocuğu hangi sebeple izler anlamadım bu çocuk aylarca 20-30 kişiyi geçmemiş yayıncı şimdi 2k değişen birşey yok.

Malesef bu kafayla bu hareketlerle bu cocugun gerçek hayatta herhangibir saygınlık kazanması mümkün değil herzaman küfür edilecek.

Diğer yayıncılar adam gibi demiyorum maximum 3-4 yayıncı var izlenebilir ama bu çocuk prim yapmakta yeni bir çağ açdı resmen.
    Allah anasına babasına sabır versin.

Twitchin bunları banlaması lazım Oxiden başlayıp tek tek ama yapmıyor işde.

Size önereyim bu aralar Duygu diye bir yayıncıyı izliyorum yeni denk geldi genelde yabancı yayıncıları izlerim kız güzel seviyeli yayın yapıyor bayadır var galiba duo girdiği adam çok bilgili oyun hakkında sürekli anlatıyor birşeyler kaparsınız. Ama o duo girdiği adam varken izleyin adam harbi çok iyi tavsiye veriyor.

• Ulan forumun kalitesini düştüğünü biliyordumda bu kadar değildir diye düşünüyordum.Adam klasik boynu bükük anadolu çoçuğu taklidi yatıp burdaki arkadaşları kandırmayı başarmış bile chatinde adama sövmeyen adam yok ama donate gelince zırlamaya başlıyor e güzel kardeşim kapat o donate yazısını sende rahatla toplulukta rahatlasın.He bide jahreine laf ediyorsunuzda adam geldi arkadaşına sövdüğü için 2 kelam etti tehditte etmedi melih tehdit ederken benim o taraklarda bezim yok felande dedi daha ne yapmasını bekliyorsunuzki anlamadım arkadaşlar? Dünyada sebeb sonuç ilişkisi vardır birşeye sebebiyet veriyosan sonuçlarınada katlanmak zorundasınızdır adama uyarılar 1 değil 2 değil.
  • Ne Anakini seviyorum ne Melihi ikisindende haz almıyorum.Ama 10 tane kendini erkek,delikanlı sanan kişilerin kendinden 10 yaş küçük biriyle bu konuşmaları yapmasına tepkiliyim.Kendini Twitch mafyası sanan 5-10 tane ipsiz sapsız sözde insanlar ne olursa olsun kendinden 10 yaşındaki bi çocuğa bu konuşmaları yapamaz.Bunların sıkıntısı ne çocugun küfür etmesi ne duvara kafa atması.Bunların sıkıntısı Twitch bir pasta gibi düşünün yeni bir yayıncı geldiginde oda pastadan bir pay alıyor.Bu bir pay sözde delikanlı olan arkadaşların paylarınının azalmasına sebeb oluyor.Bu kadar kudurmalarının sebebi budur.Benden 10 yaş küçük çocuk bana küfür etse umrumda bile olmaz çünkü o çocuktur.Çocukluğuna verir geçerim.

• Bu anakin midir wan kenobi midir oxi midir vanish midir alayı primci hepsinin.Jahrein abimizin youtubedaki salaklarla uğraştığını biliyordum destek veriyordum ama seviyesi saçma saçma lol yayıncılarına kadar indiyse artık bitmiştir.Tamam komik falan seviyoruz ama adam niye bu primci salaklarla uğraşıyor ? kavga edek yayınımıza tıklansın para kazanalım bağış vs. enayiler bastı bana parayı sonra neden böyle türk oyunculuğu.Çünkü saçma saçma afedersiniz bir tarafıyla oturup video çeken adamlar 7/24 çalışan inşaat işçilerinden derslerine önem vermeyerek büyük adam olmayarak kaç binler kazanıyor.Sonra çocuklarda bunu görünce gidiyor minecraftı korsan indirip düz düz video çekip araya iki küfür sıkıştırınca trilyonlar kazanacağını sanıyor.Bu yüzden türk oyunculuğu böyle.Bu adamlar olmasa belki daha iyi bir nesil olacaktı.Acaba GameVidzTR'dekiler video oyundakiler çektikleri videoların bir nesili değiştirebileceğini düşünmüşler miydi ? Hayır.Çünkü millet ilk önce ulan biz ikimiz eğleniyoruz milletle paylaşalım onlarda gülsün eğlensin diye açmışlardı ama araya para işi girince türk oyunculuğu tamamen bitti.Millet oyun oynayıp zevk alırken birde üstüne para kazanıyordu ama bazı ''akıllılar'' kavga edince,bot kasınca,saçma hareketler yapıp küfür edince yılda 20.000 dolar(cık) kazanmaya başladılar.Bunu çocuklarda gördü örnek aldı ve yeni nesilin altyapısı hazırlandı.

Bu arada şu linki sesi kısarak dinleyin korku oyununa koysan millet korkudan kalp krizi geçirir(açmayın gorgunçlu mal):
    https://www.youtube.com/watch?v=PY4Hk-nKUsU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin Garnett -- 7 Ağustos 2015; 3:52:49 >

• Dünyadan haberim yok ama bunlar kim?

• quote:

Orijinalden alıntı: revealling

Dünyadan haberim yok ama bunlar kim?

anlamıyosanız girişmeyin bilale anlatırmışcasına anlatmak zorunda kalırız.
  • Anlatırmışcasına anlatın

• quote:

Anlatırmışcasına anlatın

birkaç tane adam var ağlıyolar zırlıyorlar kavga ediyorlar.masal bu kadardı hadi uyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewferofking

quote:

Anlatırmışcasına anlatın

birkaç tane adam var ağlıyolar zırlıyorlar kavga ediyorlar.masal bu kadardı hadi uyu

Zaten uykum gelmişti. iyi geceler. kim iyi adam kim kötü adam onu anlasaydım iyyidi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.