Şimdi Ara

ANaKiiiNTV'i destekliyorum neden mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
3
Favori
5.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adam düzgün yayın yapamıyor evet saçma sapan hareketler yapıyor evet fakaat bugün gördüm ki çağrı paçini melih uçarı jahreini bugün yayınına çıkıp konuştular bir ton. Melih UÇAR diyor ki "küfür etmeyeceksin, saçma sapan kafa atmayacaksın kameraya" peki sen ne yapıyorsun ulan? milletin anasına bacısına küfür etmiyor musun?

Jahrein desen para için yapma bu işi diyor kendisi ne için yapıyor? para toplamadı mı bu adam bilgisayar alıcam diyerek dilenmedi mi?

Çağrı paçinde ileride bu hareketlerinden dolayı rezil olacaksın diyor millet sana bu haller ne olum falan diyecekmiş bak sen. Ulan senin gibi tipim olsa sokağa çıkmam ben gaz döküp yakarım yüzümü. Neyin rezilliğinden bahsediyorsun?

Oxi desen küfür etme ona buna bulaşma diyor ulan bu adam prim yapmak için yapmadığı şaklabanlık kaldı mı?

Şimdi bu adamlar kendilerinin yaptığını (enayi yerine koymayı insanları) yaptığı için karşıt olup küfür ve tehtid ediyorlar.

Bu yüzden destekliyorum ben ANaKiinNTV'yi devam etsin yayınlarına prim için istediğini yapsın, kafa atsın kamera kırsın başkalarına bulaşsın devam etsin. Sizene ulan adamlar gelmiş yayın yapma diyor açık açık buna.

Şu çocuğa bakın çocuk diyorum çünkü yaşı küçük destek çıkın çok iyi yayın yaptığı için değil bu patavatsızların kendilerini twitch ilahı, mafyası zannedip insanları tehtid etmesin diye.

• kas yığını melih uçar'ı nasıl dolduruyorlar, %90'nı dövermiş falan. şu salağa biriniz ulaşıp dava aç desinde abiliklerini öğrensinler
  • Milletin tipiyle dalga geçiyorsun.
    Sende savunduğun adam kadar çöpsün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krank adamsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Milletin tipiyle dalga geçiyorsun.

Evet döverim, kolunu bacağını kırarım diyerek kendinden 10 yaş küçük çocuğu tehtid eden insanlara karşı o insanı savunurum. Gerekirse korurumda.
    O insanlar bu çocukla dalga geçiyorsa, aşşağılıyorsa, kendileri birşeymiş gibi yerin dibine sokmaya çalışıyorlarsa ben de onlarla dalga geçerim.
    Sen yaptığı hareketlerle dalga geçersen ben de gelir evet ulan o tip ben de olsa insanlığımdan utanırım derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dra1J

quote:

Evet döverim, kolunu bacağını kırarım diyerek kendinden 10 yaş küçük çocuğu tehtid eden insanlara karşı o insanı savunurum. Gerekirse korurumda.
    O insanlar bu çocukla dalga geçiyorsa, aşşağılıyorsa, kendileri birşeymiş gibi yerin dibine sokmaya çalışıyorlarsa ben de onlarla dalga geçerim.
    Sen yaptığı hareketlerle dalga geçersen ben de gelir evet ulan o tip ben de olsa insanlığımdan utanırım derim.

Hiçbirinin yayınını izlemedim, yüzünü bile görmedim ama şu forumda okuduğum kadarıyla Anakinn denen herif prim için hasta taklidi yapan kişiliksizin teki. Ona ne deseler haklılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ulan çağrı paçin adam gibi adamdır . çoluk çocuk gelmiş reisin tipine laf atıyor. çok yakışıklıysan at bir ss de biz de seni görelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WISDOM'a Ne Oldu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: batublood

ulan çağrı paçin adam gibi adamdır . çoluk çocuk gelmiş reisin tipine laf atıyor. çok yakışıklıysan at bir ss de biz de seni görelim

çağrı paçin dediğin adam facebook lol gruplarından bulduğu kızları sürekli rahatsız eden salça olan bir adamdır. bu insandan lol oynayıp rahatsız olmayan çok nadir kız bulursun.
    bunu lol oynayan o grupları takip eden bir kız arkadaşın varsa sorup öğrenebilirsin hadi kolay gelsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dra1J

quote:

Hiçbirinin yayınını izlemedim, yüzünü bile görmedim ama şu forumda okuduğum kadarıyla Anakinn denen herif prim için hasta taklidi yapan kişiliksizin teki. Ona ne deseler haklılar

dedim kardeşim zaten bu adamın yaptıkları doğru değil saçmalıyor diye evet. ama 17 yaşındaki çocuğu tehtid edip twitch mafyası gibi sen yayın yapmayacaksın seni keseriz döveriz öldürürüz demek nedir?

bu adamlar çok mu düzgün yayıncılık yapıyor sanıyorsun sen? izlemediğin için bilemezsin.

• dra1J kullanıcısına yanıt
    facebook kullanmıyorum . yayınlarını keyifle izlediğim , davranışlarından rahatsız olmadığım bir kişi. insanların tipine laf atacak kadar ne yaşadın hocam sen? yakışıklısın sanırım at bir ss görelim yav
  • melihi bi ara gidip sağlam benzetmek lazim kafasini yere sürteceksin o itin videosunu da attin mi o adam bi daha twitch acabiliyor mu bakalim
  • quote:

facebook kullanmıyorum . yayınlarını keyifle izlediğim , davranışlarından rahatsız olmadığım bir kişi. insanların tipine laf atacak kadar ne yaşadın hocam sen? yakışıklısın sanırım at bir ss görelim yav

insanların hareketlerine laf atacak kadar ne yaşamışlar peki? ileride rezil olacaksın falan diyorlar sanane ki? senimi geriyor bu? milletin hareketlerinden önce kendi tipine baksın arkadaş önce.
    sen izlemeye keyif almaya devam et. şu konuya yorum atma muhtemelen yaşın 15-18 arası
  • Milletin derdi ne olmuş ya konu açıldığında ilk defa anakin diye bir yayıncı olduğunu duymuştum, melih diye birisi olduğunu da ilk defa forumda gördüm melih (27) falan yazıyordu millet
  • quote:

ulan çağrı paçin adam gibi adamdır . çoluk çocuk gelmiş reisin tipine laf atıyor. çok yakışıklıysan at bir ss de biz de seni görelim

2 yayin izleyip abi reyis ceken veletlere bayiliyorum. Kendisi kisiliksiz serefsiz bi adamdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yav he he
  • Ledulth kullanıcısına yanıt
    hehehe 2 yayın izleyip abi reyis çekiyorum . şerefinin ne önemi var beni eğlendiriyor bu bana yeterli. siz istiyorsunuz efendi olsun düzgün yayın yapsın etliye sütlüye karışmasın herşeyi benim kafama uysun. ulan gelin almıyorsun yayın izliyorsun saçma sapan abi reyis çeken veletler falan diyorsun. kişiliği bozuksa sen izleme ben izlerim.

https://www.facebook.com/CagriPacinGameMaster/videos/vb.100001262087779/931549593563768/?type=2&theater
    bu da burada kalsın izler insanlık öğrenirsiniz. ha bu da primdir yanılmışım pardon.

• hep yayıncılar eleştiriliyor da şimdi demeden edemeyeceğim twitch izleyen Türk arkadaşların da pek izleyicilikle alakaları yok. Ya küfür ederler, ya ingilizce bir kanala gelip "nö döyö lön bö köför" falan derler. Ya bırakın kardeşim şu zamana kadar hep umursamadım bu benim sabrımla mı alakalı? Ben sabırlı bir insan değilim ona rağmen sabırlı davranabiliyorum.. Eğer ki bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız kendinizden başlayın.
  • quote:

hehehe 2 yayın izleyip abi reyis çekiyorum . şerefinin ne önemi var beni eğlendiriyor bu bana yeterli. siz istiyorsunuz efendi olsun düzgün yayın yapsın etliye sütlüye karışmasın herşeyi benim kafama uysun. ulan gelin almıyorsun yayın izliyorsun saçma sapan abi reyis çeken veletler falan diyorsun. kişiliği bozuksa sen izleme ben izlerim.

https://www.facebook.com/CagriPacinGameMaster/videos/vb.100001262087779/931549593563768/?type=2&theater
    bu da burada kalsın izler insanlık öğrenirsiniz. ha bu da primdir yanılmışım pardon.

videoya almış şaka gibi. şimdi ben tonla bunun üzerine yazsamda sende bunu anlayacak kafa yapısı yok arkadaşım. yok, malesef yok.

• Anakin'i desteklemiyorum, prim yaptı mı yaptı. Ama orda 3-5 kişinin çocuğu sıkıştırıp tehdit etmesini de desteklemiyorum. Ne yaparsa yapsın ulan size ne? Twitch'in ağası mısınız siz?
  • quote:

Iste tipik koyun kafasi. Sempatik bi video paylasti diye gozlerinde buyuturler. Ben yayinini niye izliyim gercekte gordugum ve ne mal oldugunu bildigim pislik kro bi herifin. Sen izlemeye devam et ona bisey diyen yok ama gelipde burda ovupte abi cekersen kusura bakma cevabinida alirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.