Şimdi Ara

ANaKiiiNTV'i destekliyorum neden mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
3
Favori
5.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C91197C34 -- 23 Haziran 2016; 9:27:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb__ömer

Stream de meminton acip paracikllari goturenler, turklerden sirinlik yapmaya calisip kendini hassa tatli göstermeye calisan kizlar, boyle salak salak konusan kendini bi b*k sananlar var. Buna niye laf ediyorsunuz? Izlemeyin, engelleyim adami. Amaaa yookk. Bizim Turk milletinin huyudur, kendinin istemedigini herkes istemiyor saniyorlar. Yahu sanane ya begenmiyorsan laf etme, izleme. Ya engelleme tusu bosuna mi var? Isteyen istediği primi yapsın sananeee. Tvlerde neler neler yapıyorlar. Yani kisaca izlemek istemiyorsan engelle bos yapma. Ben ilgilenmiyorum ama bu bana ona sovme hakkini vermiyor. Yada sen bunu yapma ezik deme hakkini vermiyor. Bu cocuk 2 3 haftada 13k gorduyse hadi buyrun sizde yapın 13k izlenin eyvallah diyelim. Ama siz anca oturdugunuz yerden got buyutun ve bisiler yapmaya cabalayanlara camur atin. Yazik...

Yapcak bir şey yok öyle. Seviyorsan izlersin, sevmiyorsan izlemez çıkarsın. Olay basit de milletimiz salak Yapsınlar sidik yarışını ben gülerek izliyorum bunları.

• nicktron abinin kopyası bu.çakma nicktron abi.
  • tr yayıncılarını ne diye izlersiniz anlamadım ki, arada naruya bakardım arada birşeyler anlatıyordu. ona yine denk gelirsem bakıyorum. bi 5-10dk da thaldrin bakarım o kadar. keşke şöyle güzel anlatan bi mid laner olsa da izlesek.
  • Melih uçar o yayında ki en mal kişiydi ya o yayındaki herkesi seviyordum dün gece özellikle allah diyen Riven (leventtten) nefret ettim kaç yaşında ocuğu tehdit ettiler resmen KRank varya adam lan adam diğerlerini toplansan bi adam etmez (jahrein hariç) ama varya o melih uçar görüntü var insnalık yok kalıbının adamı değil
  • Ben twitch yokken own3d zamanlarından beri takip ediyorum yayın işlerini. Jahrein dediğiniz adam sinsi ve zeki bir insandır. Neden diyecek olursanız,
    bir kere sizin oynadığınız oyuna leş diyor, topluluğundan bir cacık olmaz diyor, bu oyunu oynayanları 2. sınıf insanlar gibi aşşağılamak için elinden geleni yapıyor.
    Gitmek için bir yerlerinizi yırttığınız TBF'ye düşük event diyor.
    Ve daha sonra ne yapıyor biliyor musunuz? Lol oynayan insanların yayınlarına katılıp prim yapıyor. 2 bin izlenirken 5 bin izlenmeye başlıyor.
    League of legends şuan dünyanın en çok oynanan oyunu ve twitch'de lol oynamadan bir yerlere gelebilirsiniz ama bu jahrein amcama yetmez.. Bunu farkında bu arkadaş, bu yüzden bu işlerin içinde.
    Madem sevmiyorsun oyunuda, oynayanlarıda neden bu kitleyle haşır neşirsin? Çünkü jahreinde çoğunlukla şaklabanlık yapan bir insan. Bu yüzden 13-17 yaş arası bu kitleye ihtiyacı var.
    Oxi gibi kafa atmıyor evet ama yaptığı hareketler çok mu normal geliyor sizlere? Birilerine kayması, reyting konuşması yapması gerçekten mi ya? Farkı ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dra1J -- 6 Ağustos 2015; 17:30:58 >

• Bu konu tam tuglife lık konu olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yesinler birbirlerini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doom. D kullanıcısına yanıt
    ete para vermesinler.
  • dra1J kullanıcısına yanıt
    Doğru diyor bir cacık olmaz lol tr den. Ayrıca onu izlemediğin ne kadar da belli.

Not:%15lik kesim hariç.
  • Lowentte en gereksiz kişilerden biriydi ts de
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShurima

Burada jahreine laf var bir dakika!

Demek jahrein dilenci yerine koydun. Acaba ne kadar zamandır tanıyorsun bu adamı da böyle konuşabiliyorsun. O adam bilgisayar için para topladı ise izleyicilerine daha eğlenceli yayın yapmak için sırf bilgisayarı eskidi diyerekten çoğu oyunun yayınını yapamıyordu ve bu adam 3 günde 1700 € kazandıysa geçen 4-5 yılın emeğidir. Bu adamın youtube zamanından beridir tanıyan çok az kişi vardır o topladığı 1700€ parayı hangi türk yayıncı toplayabilir 3 günde bana göster bakalım? Burada hatta çoğu kişi jahreinin lol oyuncuları ile bağlantı kurması ise tanıştı. Yeni gördüğün bir adamı çat diye yargılamak bu kadar basit işte adam sırf izleyenleri anlamadığı için ingilizce RPG yapmıyor gidiyor türk serverlerindeki veletlerle uğraşıyor. Bu adam kadar topluluğunu düşünen insan sayısı twitch de çok azdır. Sırf izleyenleri rahatsız olmasın diye gelen sponsorları ediyor. Ve para için yapma derken asıl amacın para olmasın insanlara iyi yayın sunmak asıl amacın olsun parayı insanlar sana küfür etmek için değil sevdiği ve eğlendiği için bağış yapsın demek istiyor.

Çağrı paçin hiç sempati duymadığım biri zaten duymak zorunda da değilim adamda garip bir iticilik var bir türlü çözemedim belki 2012 kasım aylarında WarZ TS3 serverinde odamızı silip üstüne arkadaşlarıma hiçbir şey söylemeden ban attığı için olabilir.

Melih barzosunu sinir bir şekilde dinledim adam öyle bir konuşuyor ki sanarsın Türkiye yayıncılarına ebep ve yayının nasıl yapacağını öğretebilecek seviyede bir insan.
    Adam küfür etme felan diyor 3-4 ay önce açıp yayınını izledim karşısına gelen cassiopelia'ya ana avrat sövdürüyordu bağışlarla ve chat ekranı ile.

Neyse ki batuhan belik (krank) geldi ve açıklama yaptı tabi sonra hepsi bir "U" dönüşü yaptı.

Anakin yayıncısına gelirsek Krank'ın değdiği gibi komiklik ile para kazanmaya çalışan bir yayıncı diğer yayıncılara atarlanıp iş konuşmaya geldimi abi çeken değişik bir çocuk ailesi adına ben utanıyorum.

O ço ksevdiğin jahrein 17 yaşında bak 17 yaşında diyorum daha çocuk yaşta birine tehditler savrulurken gıkını bile çıkarmadı. Biri kafanı kopararım dedi, biri seni öldürürüm dedi, sen tbf ye geleceksin çükünü koparacağım dedi. Jahrein ne yaptı? Senin o nefret ettiğin adam melih'e, çağrı'ya yalakalık yaptı, ağızını açıpta yahu beyler bir durun 17 yaşında birine böyle konuşulmaz, tehdit edilmez bu daha çocuk demedi. O zaman bana adamlıktan madamlıktan behsetmeyin hiç. Yok bunlar işini iyi yapan yayıncılar yok adamlar vs. yahu bu adam anakine laf yapıyor ama kendi yayına anakinin 10 kat beteri oxi'yi alıp baştan aşağıya yaladı yahu, bunu göremeyecek kadar kör müsünüz? İçlerinde tek bir adam vardı o da krank. Helal olsun girdi yayına 17 yaşında çocuğu tehdit ediyorsunuz dedi, hepsi kıvırdı yahu hepsi. Senin o savunduğun jaho ben tehdit etmedim diyerek sıyrıldı işin içinden ama krank gibi çıkıpta tehdit etmeyin diyemedi, ağzını bile açmadı. Bırakın ya bu işleri alayı primci, para peşinde.

• Al birini vur ötekine. Hepsi soytarı tayfası... Kim kimle kıyaslıyor yada kimi kime karşı savunuyorsunuz. Hepsinin irili ufaklı saçmalıklarına şahit olduk. Bizimkilerden yayıncı falan olmaz. Arabesk müzik eşliğinde ana bacı söve söve league of legends oynayan tip var lan. Kızlar desen hepsinin derdi belli. Kimi erkeklerden daha fazla ağız bozuyor. Hani şu çocuklarınızın arkadaşlık etmesini istemediğiniz, eğer kendileri ile arkadaşsanız aileniz ile tanıştırmaya utandığınız utanacağınız tipler varya, heh işte aynı onlar gibiler.

Şu jahrein oxi muhabbetini de anlamıyorum. Siz bu adamların yayınlarını izlemediniz mi ? O jahrein dediğiniz eleman okulda arkadaşlarından geçinen pirelere benziyor, hani şu ağzınızın içindeki lokmayı "ister misin" diye sorsan evet diyecek tipler varya... Vardı bizim üni.de öyle bir kaç tip direk aklıma onlar geliyor bu jahreinin sesini tipini konuşma biçimini görünce.

Hiç birisi iyi yayıncı falan değil. 2-3 defa izledim saydığınız isimleri ülkemden utandım, onlar adına kendimden utandım onlarla aynı dili konuştuğum için. Yabancı yayınlardan şaşmıyorum. Kel adamın teki çıkıyor 8 saat Dragon Age oynuyor ve mis gibi izleyici kitlesi var. Oyunları artık o adamlar üzerinden tanıtıyor koca koca EA, Ubisoft gibi firmalar. Oyun hakkında konuşuyorlar da konuşuyorlar. Bizde ise gırla soytarılık. Kapat LoL'ü yayıncı mayıncı kalmıyor zaten TR'de. Maalesef her yerde eğitim seviyesi, eğitim seviyesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 6 Ağustos 2015; 18:42:24 >

• Jahrein denilen kişiyi ayrı tutmuşsunuz ama dün o ortama girdiyse afedersiniz ama benim gözümde onlardan bir farkı yoktur. Onun üzerinde sadece yurtdışında yaşamış olmasının rahatlığı var. Tipik gurbetçi, Almanya-Türkiye kültürü arasında sıkışmış kalmış. Yok 3 dil bilen zeki bir arkadaşmış, kavgayla alakası yokmuş ama arkadaşı araştırdığımda buna benzer muhabbeti tam 2 yıl önce pewdiepie çakması bir türk arkadaş ile yapmış. Evet iş yerinde oturdum bunların hepsini araştırdım. Çünkü bir çocuğu ne yaparsa yapsın, koca koca adamların alttan alttan yayıncılığı bırak diye tehdit etmesi hoş bir davranış değil. Ben 3 dil biliyorum diye adam ezmek diye bir şey kaldı mı yahu =) 3 dil dedikleri; anadil Türkçe, Almanya'da yaşamış olmanın verdiği zorunluluk Almanca, bir diğeri de 2016 yılına doğru yaklaştığımız şu günlerde artık bilmemenin ayıp karşılandığı İngilizce.

Türk yayıncılarının genellikle bu gibi abuk sabuk şeylerle(kavgadan bahsediyorum yayıncılık elbette yapılabilir) uğraşmalarının nedenleri normal hayatta görmedikleri ilgiyi bir anda görmelerinin getirdiği his. Diğerlerini bilmiyorum ama Melih Uçar sanırsam kendi bahsettiği üzre korumalık yapan biriymiş, not olarak ünlülerin korumalığını yaptığı için kendisiyle gurur duyuyor. Normal hayatı bu olup, internet alemlerinde kendisinden bahsedilmesi, 2 bin kişinin kendisine sürekli '' Abi yayında adımı söyler misin lütfen ya'' diye yalvarması kendisine normalda olmayan ekstra bir kişilik katıyor. Benim gözümde kattığını zannediyor.

Riot Games'e.. Bu kişilerin böyle olmasının sebebi adam gibi Community kurmakta becereksiz olan Riot Tr ekibinindir. Yani bunu da torpille işe alımları yüzünden normal karşılıyorum. Ben Lol değil de daha çok Cs go oynuyorum ama oradaki oyanayan türk arkadaşlar daha aklı başında kişiler çıkıyor. Mesela çok rahat vurabileceğim adamı vuramayınca türk arkadaş gelip bana ''Noob, salak'' gibi ifadelerde bulunmuyor. Bunun bir oyunun paralı diğerinin ise bedava olmasıyla alakası yok. Yani lol kitlesi bu abi dediklere adama 20 lira yolluyorsa Cs go'yu da alabilir. Burada işte Riot Tr'nin becereksizliği ve rahatlığı devreye giriyor.

Murat Sönmez var bilen bilir. Zamanında Konsol Üssü diye bir program yaparak kendilerine yaşça büyük bir kitle oluşturdular ama maddi durumdan dolayı bu programı kapatarak bağımsız olmadıkları bir Multiplayer isimli hala ne olduğunu tam anlayamadığım bir siteye geçtiler. Ya da Tv programı. Bu Tv programı Türkiye'deki ne kadar gereksiz adam varsa popüler olalım diye tuttular. Ergen paratonerleri olan Oxi'yi, Zeon'u bir kaç kişiyi daha getirdiler. Multiplayer kitlesini Riot Tr'nin chat bölümündeki ergenlerden oluşturunca Murat Sönmez ise eski yayınlarındaki ve Videolarındaki bilgiyi, kültürü bir kenara bırakıp artık şimdi yaptığı incelemelerin içini tamamiyle boşalttı.

Belki çok iddalı bir şey söyleyeceğim, belki bana kızabilirsiniz ama ben League Of Legends isimli oyunun oyun kültürü dediğimiz şeyi tamamiyle bitirdiğine inanıyorum.

Hep söyledim yine söylüyorum.. Anakinn denilen kardeşim eğer bu kişilere(evet 3 dil bilen şahış bile dahil) eğer dava açmak isterse maddi manevi her zaman arkasındayım. Ve ''Tbf'' için biletim olmadığı halde evime çok çok yakın olması sebebiyle oraya gidip Anakin'i(kendisine mesaj çektim ama geri dönüş alamadım. *Avukat arkadaşımın ücretsiz danışman olacağını da ilettim) bulup detaylı bir şekilde konuşacağım.

Belki bu sayede Scherkl'i görmüş olurum :P

İyi günler.

• Herşeye bi yönden tamamda Jahreine laf yapman çok saçma bu adam çok emek verdi kaç yıldır bu işle uğraşıyor bu yayın ortamının en kral insanıdır ..
  • Şeyi pc başında oturmaktan yağ bağlayan insanlar 17 yaşında ki çocuğa tehditler savuruyor.Yazık valla yazık.Oxi kameraya kafa atarken bir şey yok.Çocuk duvara kafa attı diye laf atmalar.Yok böyle yayın olmaz filan,kendisi streamde ana bacı söven adam Yayın açma filan diyenler

Orda adam olsalardı kısaca sen bize rakip oluyorsun,bizden fazla izleniyorsun,ekmeğimizle oynama derlerdi.
  • "sinirlenince kendi anama bile küfrediyorum". diyen bu veledi destekliyorsanız sorunlarınız var.
  • adamın yerine kendimi koyunca üzüldüm bi an anasına sövüyor 5k adam melih uçar ve oxide twitchın abılerı sanki gelmıs çocuğu küçük diye azalıyorlar
  • Jahreinin prime ihtiyacı yok arkadaşlar adam kendi kitlesi olsun istiyor .Kaç yıldır bu işin içinde prim yaparak daha da yükselmeyi istemez zaten adamın görüşü nerde çokluk orda bokluk.
  • Haklısın Melih dedikleri adam yayında ana bacı kayıyor millete
    Oxi de Anakinin şimdiki haliydi önceden
    Çağrı Paçini bilmem ama salak bi tip
    Jahrein güzel bi ortamı var iyi gibi ama bu işten biraz prim yapmaya çalıştı açık net
    He Kranka gelirsek gerçekten takdir ettim konuşmalarını adamı burda tehdit edeceğinize abilik yapın dedi noktayı koydu bence
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.