Şimdi Ara

ANaKiiiNTV'i destekliyorum neden mi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
3
Favori
5.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: revealling

quote:

Orijinalden alıntı: ewferofking

quote:

Anlatırmışcasına anlatın

birkaç tane adam var ağlıyolar zırlıyorlar kavga ediyorlar.masal bu kadardı hadi uyu

Zaten uykum gelmişti. iyi geceler. kim iyi adam kim kötü adam onu anlasaydım iyyidi

ikiside salak

• Haftalık oxi konusundan farkı yok bunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şurda okuduklarımdan sonra anladım ki ülkemizde ki oyun komünitesi ailesinin uğraşmak istemediği veletlerin pc başında aman aman elleme dedikleri tipler..

Beni bilenler bilir diyeceğim de bu forumda beni tanıyan olmaz twitch aleminin hepsini izlemişliğim çıkarımlar yapmışlığım ve başarılı yayıncıların ortak özelliklerini biliyor olmam ve çoğunuda tanıyıp muhabbetim olması sayesinde nasıl başarılı bir yayıncı olunur diye oturur kitap yazarım.

Mert Han denilen 17 yaşındaki kardeşimiz zamanında oxiyle konuşurken "abi o ilk videoyu gruplarda zaten ben yaydım." demişliği var (hani şu, annesi teselli etmişti ya). Anlıcağınız primi kardeşimiz kendisi yapmayı seviyor 15 yaşında ki kardeşlerimiz arasında denk geldiğim muhabbette bu çocuk hakkında şöyle bir yorum aldım "oh be, biz de çıkıp ağlıyalım anamızı üzelim paralar gelsin ne güzel hayat" çocuk doğruyu söylüyo. Jahrein'inde dediği gibi "sen ağlarken gözün izleyici sayısına kayıyo" böyle bir şey.

Bakın yayıncılıkta ve youtuberlıkta çok iyi para var bunu kimse yadsıyamaz ama kimse kendi anasına küfür edilen parayla "ohh sen enayisin, enayi parası zaa" diyip parayı güzelce harcayıp (afiyet olsun) üstüne tahrik edip yayına bar koyup kombi parası diyip anasına küfür edilen parayla anasına kombi alması kusura bakmayın ben böyle ciğersizlik görmedim. Benim anama küfür edicekler bir de parasını alıcam malum et ticareti yapan kodamanlardan ne farkın kaldı?

Geçen ki yayın hakkında konuşucaklarımıza gelicek olursak sen milletin arkasından sövüceksin etrafındaki şaklabanlar zaten bekliyor ki olay çıksın primini yap güzel kardeşim de kendine zarar verme ailene sövdürtme git hamallığına devam et anana babana sövdürtme.

Krank gelene kadar olaylar amacından taşkın şekilde sürdürülmeye devam etti ama amacından da pek uzaklaşılmadı abilik yapmaya çalıştılar pek başarılı olduklarını söylüyemem ama Krank geldikten sonra her şey amacına uygun gitti (Krank <3 ) herkesi pamuğa çevirdi sonra olayları tatlıya bağlanmaya çalıştılar olmadı yapcak bir şey yok.

Bütün yazdıklarımın özeti güzel bir prim gecesiydi, herkes kendi hayatını yaşar yarın öbür gün gibi şeyler onların derdi şaklabanlığın lüzumu yok fakat anana bana küfür edilen parayla da annene yardım etmeye çalışma. Ciğersizliğin lüzumu yok.

• Alayı soytarı. Oxi diyo primcisin ağlayan sızlayan tişört yırtan benim zaten. Ya da jahrein dombilisi soytarılıkta sınır tanımıyor ama başkasına laf atıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seyrek Disli Kötü Adam

Jahrein'i ben de severdim, TR'de izlediğim nadir yayıncılardandı. Ama arkadaşın da dediği gibi o ortamda olup o Melih kekosuyla arkadaş olmasıyla gözümden düştü. Dün orda mantıklı konuşan 1 kişi varsa o da Krank'tı.

Melih uçar (27)

• Duo girdigi kisi Lelouch.HWA'nin eski supportu simdilerde NR1 kocu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melih Uçar karakteri zayıf bir insan.Yaklaşık 1yıldır tanıyorum, ilk zamanlarında pek izleyeni yoktu twich chatteki adamlara ana bacı düz kayıyordu.
    Bir de kendisini övmesi yok mu o ayrı bir mesele yok türkiyenin önde gelen yayıncılarındanım yok piyasaya çok emeğim geçti vs...
    Kendinden 10 yaş küçük bir genci herkesin içinde ezmesi kendisinin kalitesini ortaya koymuştur.
    Anakiin'e oyunla alakan yok yayıncılıkla falan diyorlar sanki kendileri diamond falan.Hiçbirinde yetenek, mekanik,meta bilgisi yok.
  • Melih ve Cagri nin bi tarafi tutstu tabi baktilar cocuk izleyeni cekiyor iyide para kaldiricak ilerde ayar vermeye basliyor hemen. Sanane ulan cocuktan sen oranin agasi misin bide git hamallik falan yap diyor. Jahrein in orda bulunma amaci ise kendisine hakaret edilmis olmasi yoksa o kadar dusucek bi insan degil Jahrein.

• Jahreinle Anakin anlaştı bilerek yaptılar ve ikisi de izleyici ve para kazandı. Şaka bi yana Jahrein adamdır, biraz götü kalkmış olabilir son zamanlarda, jahorickler sürekli daşşağını yiyim diye mesaj atınca normal tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noth1

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ewferofking

quote:

Anlatırmışcasına anlatın

birkaç tane adam var ağlıyolar zırlıyorlar kavga ediyorlar.masal bu kadardı hadi uyu

Zaten uykum gelmişti. iyi geceler. kim iyi adam kim kötü adam onu anlasaydım iyyidi

ikiside salak

Bunları savunanlar onlardanda salak

• https://www.youtube.com/watch?v=s5CYqRe9RPw

eminim lol oynayan kitle umrunda değildir. anladım hocam
  • Duygu mu? Du Hast Rammsteincısı duygu mu? Abi lütfen 1 saat sonra League Of Legends iflas bayrağını çektik tüm serverları tamamiyle kapatıyoruz diye bir açıklama yapsa akşamına yayın yapmayı bırak evde perde asmaya devam edecek olan kişileri örnek vermeyin. Türkiye'de yayın yapan yayıncıların yüzde dokasının oyun kültürüyle alakası yok. Zaten bu MSİ Türkiye sorumlusu kimse artık, ''Belki'' mantığıyla izlenme sayısı ne kadar olursa olsun bütün bayan yayıncılara 5 bin liralık bilgisayarları çadır gibi dağıtıyor.
  • İzleyecekseniz LCS oyuncularını veya herhangi profesyonel takımların oyuncularını izleyin bence.

Bi ara sleper vardı o da sapıttı artık sadece lcs oyuncularını izliyorum.
  • Yayında içtiği sigaralarla 10 eve kombi yapılırdı.Zaten şaklabanlık yaptığını , bağış yapanlar enayi ben böyle iyi para kazanıyorum diye kendisi söylüyor.İlla bir olayda bir tarafı desteklemek zorunda değilsiniz yani.İki tarafın yaptığıda doğru değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

aklıma memeni göster adlı şarkı geliyor o çocuktan bahsedince...

anası atlıyor ya kamera arkasından üzmeyin leyn oğlımı!!!!

ne biçim insanlar var, umutları bi oyun olmuş, kendileri de oyunun kölesi!!!

sen olayı yanlış anlamışsın çocuk bildiğin gerizekalı kardeş madem üzülüyor kapatır yayınını oyununu oynar zor değil . Cantuğ UNLOST Özsoy kendi ilk yayınında defalarca ddos yedi ve 1 gram küfür etmedi olmadı sohbet ederiz beyler nolacak dedi. bunu bizim keko anakinde yapar ama yapmıyor kendisi ağlamakla meşgul millete sövmekle meşgul . Jahrein krank melih oraya kendilere küfür ettiği için toplandı. Aynısı oxiyede oldu başka yayıncılara küfür etti aynı olay yaşandı sustu oturdu. şimdi burda kimseye ahkam kesmeyin suçu yok diye çocuk anama sövmeyin o. cocukları diyen bir insan ben böyle birinden birşey bekleyemem açıkçası.
    kimse bu adama birşey demezken bu cocuk herkesin annesine sövüyor . 2-3 yayıncı gidip tsde konuşunca hemen ooo tehdit omg oluyor öylemi...

• meganeRR M kullanıcısına yanıt
    al birini vur ötekine!!

oxi denen bir insan evladı var, babasının evinde rezillik yapıyor, babası kızıp küfür edince takındığı tavır ortada...

benim evladım bana öyle yapacak o klavyeyi yemin ediyorum yatay sokarım, gözüm karardı mı kimseyi tanımam...

evet anakin denen çocuk mal, bakkala bile gitmemiştir herhalde!!! tutmuş 20 kişiyle gelicem 2 bodyguard olacak felan diyor.

bilmiyor ki insanlar onun üstüne bile tükürmez...

benim lol ile alakam youtube'dan izlediğim diz boyu rezilliklerden ibarettir ama çok da komik malzeme çıkıyor...

hadi kalın sağlıcakla..

https://www.youtube.com/watch?v=8PI6ic357ds

• Çocuğa resmen hiç konuşma hakkı bile tanımamışlar.Twitch Tv'nin sahibi sanıyorlar kendilerini. Bunlara ders verebilicek biri lazım. Hiçbirinden bir şey olmaz.
  • Olay ne ozet isterik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özkan kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebel poet

Olay ne ozet isterik

+1
    Mobilde 7 sayfa olmus
    Mevzu nedir biri özet geçebilir mi

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.