Şimdi Ara

ANaKiiiNTV'i destekliyorum neden mi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
3
Favori
5.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ha buldum galiba bb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveWhiskey -- 8 Ağustos 2015; 0:35:50 >
  • Saçma sapan şeylerden saçma sapan muhabbetler,kavgalar oluyor.17 yaşında belki hasta bile olan (ben inanmıyorum şahsen) bir adamı nasıl sıkıştırıp tehdit ediyorsunuz siz ? Oxi ve Anakinin kavga ettiği videoyu izlerseniz oxinin ne demek istediğini anlarsınız.(oxiyi sevmiyorum) adam diyor ki;sen benim nasıl kız arkadaşıma anama sülaleme söversin lan ? Ulan oxi,sosyal medyada sayfanda yüzlerce kişi biliyorum sana söven , bir tanesini karşına alıp konuştun mu ? niye durduk yere sövüyorsun ulan dedin mi ?

Hep prim için yapıyorlar açık ve net.İnsanlar bunları izlesinler de sözde;aa adama bak ya ne cesur adammış küfür ettiği için adama kızıyor helal olsun desinler diye.Sözde laf edince insanlar bunları daha çok izleyecek :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

al birini vur ötekine!!

oxi denen bir insan evladı var, babasının evinde rezillik yapıyor, babası kızıp küfür edince takındığı tavır ortada...

benim evladım bana öyle yapacak o klavyeyi yemin ediyorum yatay sokarım, gözüm karardı mı kimseyi tanımam...

evet anakin denen çocuk mal, bakkala bile gitmemiştir herhalde!!! tutmuş 20 kişiyle gelicem 2 bodyguard olacak felan diyor.

bilmiyor ki insanlar onun üstüne bile tükürmez...

benim lol ile alakam youtube'dan izlediğim diz boyu rezilliklerden ibarettir ama çok da komik malzeme çıkıyor...

hadi kalın sağlıcakla..

https://www.youtube.com/watch?v=8PI6ic357ds

oxiye laf eden yok o adamı zaten sevmem salak saçma yayınları var ancak, başka yayıncılara küfür ettiğine denk gelmedim açıkçası ondan söylüyorum :)

• anankim mi anakin mi skywalker mı usta yoda mı komutan logar mı
  • Açın OyunBros'u izleyin gülün eğlenin no küfür, no sinir.
    İyi Forumlar
  • bu ankin 97 li bebe yüzünde sakal var ama kafasında beyin daha oluşmamış hangi mallar bunu destekliyor diyodum
  • ulan şu stream yayınlarında bile çeteleşme ayrımlaşma var kendini mahalle büyüğü yapma çabaları var şu tr de gruplanma hiç bitmez...
  • Çok garip insanlar var ya yeminle. Herkes prim yapma peşinde o ona laf atıyor o ona küfür ediyor yayında duvarı yumruklamalar sinir krizi geçirmeler falan ne değişik hareketler bunlar ya. Rol yapıyo diyecem de bi insan böyle aptal rolü yapamaz bu kadar da orjinal gerizekalı olamaz. Primle bi yerlere gelmiş insanların da bu çocuğa nasihat etmesi ne kadar komik Yayının içeriğinden ziyade kavgayla ilgilenen -15 yaş grubu kardeşlerimiz olduğu sürece bu insanlar izlenmeye devam eder. Togiyi ayrı bi yere koyuyorum tabiki
  • Anakine sponsor olup Worldse götüreceğim o zaman görsünler
  • Baya bir zaman olmuş ama yazasım geldi oxi küfür etme demiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakın boş muhabbet yapmayı anakin denen velet bile şurda adam yerine konmuş chatin yarısı çocuğa abi diyor sonra ağlıyorsunuz velet velet diye prim vermeyin şunlara 2k izlendiğini görünce sinirden duramıyorum.
  • Bağış için annesine küfür ettiren bir çocuk. Eksileyin isterseniz umurumda değil. Bağışların hepsinde Annesine küfür ediliyor. Bu bağış kapatma şeyi yok mu ? Hadi o yok Translate okuma seçeneğini kapat
  • quote:

Orijinalden alıntı: dra1J

https://www.youtube.com/watch?v=s5CYqRe9RPw

eminim lol oynayan kitle umrunda değildir. anladım hocam

Krank' a diss icin yapti onu

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

yine dh konseyi toplanmış , bu konu kadar o yapılan yayınlarda komik zaten.

madem o kadar önemsiyorsunuz azcık hakedene değer verin olsun bitsin, milletin kanında var anasını satıyım gerizekalı insanları yüceltmek.

kim hakediyor kanka sen açınca izliyorum yoksa asla türk izlemem senin izlediklerin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: federica69

Abi bu nedir ya? Dalgasına mı yaptı bunu?

• Sonuna kadat izleyin hejwheyjsuehsg

• Çocuğu söverek zengin ettiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi biraz izledim 1 saatini sadece çocuğu sıkıştırıp seni yok döveriz,yok seni *******,yok hepinizi öldürürüm neyse tamamını izleyip yorum yapacağım gene.
  • çok mantıxlı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.