Şimdi Ara

ANaKiiiNTV'i destekliyorum neden mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
3
Favori
5.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen katılıyorum. Benim ayrıca düşüncem rakip istemiyorlar bunlar. Çağrı ve Melih adlı kişiler geçen seneye kadar max 200-300 kişiye hitap eden birileriydi. Facebook sayfalarında reklam, az biraz primprim, çekiliş derken buralara geldiler. Şimdi rakip istemiyorlar karşılarında. Baktı çocuk karşısındaki bariz ezmeye çalışıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine dh konseyi toplanmış , bu konu kadar o yapılan yayınlarda komik zaten.

madem o kadar önemsiyorsunuz azcık hakedene değer verin olsun bitsin, milletin kanında var anasını satıyım gerizekalı insanları yüceltmek.
  • Ben niyeyse Anakin'e antipatiklik beslemiyorum. Halbuki Oxi, Melih Uçar falan hepsine beslemişimdir küçük çaplı bir nefret ama izlemedim olup bitti. Hatta arada olayları izleyip güldüm geçtim. Yine de Anakin'e yaptıkları saçma geliyor. Ne yaparsa yapsın onlar böyle yaptıkça daha çok prim yapıyor hatta. Bugün karaokesinde bayağı da bir güldüm hatta
  • Bu tipler yayıncılığın kendi tekellerinde oldugunu saniyorlar , tuttumuşlar mötlerinden uydurdukları bir "camia" lafı gidiyor.

Ne camiası ulan her interneti yeterli olan insanin yapabilecegi bir seyden bahsediyoruz.

Bu sözlerimden anakin denen hasta ruhlu prim icin babasini bile satabilecek insanımsıyı savundugum da anlasilmasin.Sadece Melih Uçar , Jahrein , Hz Yasuo , Oxi gibi tiplerin kendilerini Allah sanmalarindan biktim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lance Vance -- 6 Ağustos 2015; 5:12:51 >
  • Jahoya laf atmanın mantığı nedir? Tamam melih uçar kafanı keserim diyor felan ama jahrein sadece grimnaxa edilen küfür için geldi 2 kelime edip gitti pls dh lol forumu yapmayın bunu

• Jahrein para için yapmıyor mu demişsin. Jahrein çok yakın zamanda bağışları falan trolledikleri için bağış falan atmayın diyip bağışları kapatmış insan. Dipnot(bütün yayıncılar para için yapar ama jahreinin yaptığını zor yapar)

• Başka derdiniz yok mu la sizin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • melih(27) kızdırmayın
  • baktıgın zaman aslında hepsı aynı kapıya cıkıyor sonunda iş primciye baglanıyor :/
  • aklıma efsane bir fikir geldi şimdi anakiin ile oxiyi buluşturuyorsunuz sonra ikisini aynı yerde öldürüyorsunuz
  • LİG OYUNCULARINI TAKİP EDİN TWİTTEN YAYIN AÇACAKLARI ZAMAN HABER EDİYORLAR ÖNCEDEN. ONUN DIŞINDA OYUNBROS DER GEÇERİM KÜFÜRÜ BIRAK SAYGISIZLIK BİLE YAPMAZ ÇOCUK. BU SAYDIKLARINIZA ZAMANINDA BAKTIM ANCAK HEPSİ PARA İÇİN YAYIN YAPAN ÇOCUK VE ASOSYALLER.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batublood

hehehe 2 yayın izleyip abi reyis çekiyorum . şerefinin ne önemi var beni eğlendiriyor bu bana yeterli. siz istiyorsunuz efendi olsun düzgün yayın yapsın etliye sütlüye karışmasın herşeyi benim kafama uysun. ulan gelin almıyorsun yayın izliyorsun saçma sapan abi reyis çeken veletler falan diyorsun. kişiliği bozuksa sen izleme ben izlerim.

https://www.facebook.com/CagriPacinGameMaster/videos/vb.100001262087779/931549593563768/?type=2&theater
    bu da burada kalsın izler insanlık öğrenirsiniz. ha bu da primdir yanılmışım pardon.

hani facebook kullanmıyordun ibiş

• Kendilerini twitch'in sahibi zannediyolar.Melih,Çağrı,Levent hepsi aynı.Adamı sıkıştırdılar tehdit ediyolar yok ara vermen lazım yok başka iş mi yok.Adamı ts'ye alıyonuz konuşturmuyonuz o batuhan belik'in anlattığı lisedeki tiplersiniz işte.Kendiniz sanki mükemmel muhabbet yaptığınız için ya da çok iyi oynadığınız için izleniyosunuz.RP dağıta dağıta bu sayıya ulaştınız.Ben de anakini savunmuyorum yaptığı çok yanlış.Ama bu adama bu şekilde tehditler savurmak daha yanlış.Gücünüzün yettiğini twitche sokmak istemiyosunuz.Yok öyle dünya !
  • Dün ki yayınını izledim.Çağrı melih oxi üçlüsüne prim verip izleyecek olan herkesin aklından şüphe duyarım adamı ezmişler lan bildiğin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butterfly Raket

melihi bi ara gidip sağlam benzetmek lazim kafasini yere sürteceksin o itin videosunu da attin mi o adam bi daha twitch acabiliyor mu bakalim

Aynen öyle böyle hayvanlar bundan anlar. 17 yaşındaki çocuğu almiş karşısına elimi kaldırsam rüzgarından ölürsün falan, yok hayatını *****. El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış derler ya öyle işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • batublood kullanıcısına yanıt
    İnsan ıyılık yapıcaksa video cekıp mıllete yaymamalı.İyilik kimseye hissettirilmeden yapılmalıkı sevap ıslemıs olsun.Cektıgı vıdeoyla herkese bakın ben ınsanlara yardım edıyorum dıye mesaj gonderıyor.Farkında mısın ?
  • alayı primci hepside para için yapıyor yayını neyin kafasındasınız siz ? anakin denen velette düne kadar 20 30 kişiye yayın yapıyodu geçen gördüm 5 bin kişi izliyor bağış sesine pepeyi falan koymuş millete sövmeyin diye diye para topluyo işte
  • Burada jahreine laf var bir dakika!

Demek jahrein dilenci yerine koydun. Acaba ne kadar zamandır tanıyorsun bu adamı da böyle konuşabiliyorsun. O adam bilgisayar için para topladı ise izleyicilerine daha eğlenceli yayın yapmak için sırf bilgisayarı eskidi diyerekten çoğu oyunun yayınını yapamıyordu ve bu adam 3 günde 1700 € kazandıysa geçen 4-5 yılın emeğidir. Bu adamın youtube zamanından beridir tanıyan çok az kişi vardır o topladığı 1700€ parayı hangi türk yayıncı toplayabilir 3 günde bana göster bakalım? Burada hatta çoğu kişi jahreinin lol oyuncuları ile bağlantı kurması ise tanıştı. Yeni gördüğün bir adamı çat diye yargılamak bu kadar basit işte adam sırf izleyenleri anlamadığı için ingilizce RPG yapmıyor gidiyor türk serverlerindeki veletlerle uğraşıyor. Bu adam kadar topluluğunu düşünen insan sayısı twitch de çok azdır. Sırf izleyenleri rahatsız olmasın diye gelen sponsorları ediyor. Ve para için yapma derken asıl amacın para olmasın insanlara iyi yayın sunmak asıl amacın olsun parayı insanlar sana küfür etmek için değil sevdiği ve eğlendiği için bağış yapsın demek istiyor.

Çağrı paçin hiç sempati duymadığım biri zaten duymak zorunda da değilim adamda garip bir iticilik var bir türlü çözemedim belki 2012 kasım aylarında WarZ TS3 serverinde odamızı silip üstüne arkadaşlarıma hiçbir şey söylemeden ban attığı için olabilir.

Melih barzosunu sinir bir şekilde dinledim adam öyle bir konuşuyor ki sanarsın Türkiye yayıncılarına ebep ve yayının nasıl yapacağını öğretebilecek seviyede bir insan.
    Adam küfür etme felan diyor 3-4 ay önce açıp yayınını izledim karşısına gelen cassiopelia'ya ana avrat sövdürüyordu bağışlarla ve chat ekranı ile.

Neyse ki batuhan belik (krank) geldi ve açıklama yaptı tabi sonra hepsi bir "U" dönüşü yaptı.

Anakin yayıncısına gelirsek Krank'ın değdiği gibi komiklik ile para kazanmaya çalışan bir yayıncı diğer yayıncılara atarlanıp iş konuşmaya geldimi abi çeken değişik bir çocuk ailesi adına ben utanıyorum.

• facebook kullanmadan herkese açık olan bir profilden video alınmıyor mu? çok mu zekisin sen yoksa öyle mi görünmeye çalışıyorsun ibiş?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.