Şimdi Ara

Anal fisur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç aydır dışkı sonrası yanma zonklama gibi şikayetler yogunlaşınca sağlık ocağına gittim. Doktor fitil yazacakti. Bakmadan anuse proctolog ve anestol krem verdi. 1 hafta içinde genel cerrahi gözükmeye karar verdim. Bakarak inceleyerek yapılan muayene sonrası çatlak için eczanenin hazırladığı bir krem daflon tablet ve x-m tablet verdi. Sanırım bu tabletler dışkı yumuşatmak veya kabızlık için. Aslında benim kabızlık gibi bir şikayetim yok. Kan da yok. Ama anüs civarında meme söz konusu idi. Endoskopi yapacağını söyledi. Parçayı alacagini. Endoskopi de bu küçük memenin Polip olduğunu öğrendim. Onu bağırsagima gaz doldurup yapılan inceleme sonucunda bağırsak iç tarafları sağlıklı gördüler. Polipi aldılar. Polip ve çatlagimin olduğunu ilaçlara devam et. Dediler. Şu an o kadar zor durumda değilim. Ama yine de her sabah tuvalete çıkıyorum ve tuvalet sonrası legen 10 dk sıcak su ve kremi sürüyorum. Tabletler alıyorum. Ama bitmiyorlar epey var. Bunları içmen şart mı krem sürdükten sonra acaba krem mi yakıyor. Saatler sürüyor hafif hafif yanma. Bu durumları yaşayan var mı. Kremi bıraksam mi bu arada Polip incelemesi sonucunda bir iltihap da var dedi ama kan ve ishal yoksa sorun yok dedi doktor.inceleme sonucunda "Fibroepitelyal Polip, kronik inflation bulguları vb." Yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anal Fissür ve
    5 ay önce açıldı
    Varikosel agrisi bitki tedavisi
    6 yıl önce açıldı
    Üroloji testis ultrason sonucu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.