Şimdi Ara

Analog SLR & Rangefinder Kullananlar (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.691
Cevap
28
Favori
88.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben makinemi çok seviyorum ya iadeyi hiç düşünmedim :) eğer sorunu halledemezsem de bu şekilde maliyeti fazla şekilde kullanırım heralde.36lık filmden 30 fotoğraf çıkması gibi...
  • Arkadaşlar Nikon FE'mi satıyorum. Düşünen olursa özelden ulaşabilir.
  • Arkadaş kafayı yedim hala bitiremedim Siyah beyazlarımı :D :D

28'deyim ve 5 ay geçti :D :D Belki daha fazla :)
  • Senin makina baya sz yakıyomuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbagci

Senin makina baya sz yakıyomuş

yok abi ben kiyamiyorum :)

tam kare dijital e gectim benzer tadi almaya basladim :)

filmlerimi unuttum :)

dun o kadar dolastim 8 kare cekmisim :D Birde aksam 400 asalik filmle ciktim monopod olarak semsiyemi kullandim :)) bakalim ne cikacak :D Daha onceki 20 kareyi hatirlamiyorum bile :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimi1984 -- 13 Mart 2013; 12:53:30 >
  • Fotoğraflar,
    Lubitel 2
    Fujifilm Nps 120 160 asa
    2005 son kullanma tarihli

Analog SLR & Rangefinder Kullananlar

• Nikon Fe2 almayı düşünüyorum. Aklıma takılan nokta ise 135mm 200mm gibi manuel lenslerin bulunurluğu.

Canon'da 135mm fd 3.5 ve 2.8 objektif var. Pentax'ta 135mm 2.5 ve 3.5 objektifler var.200mm F4 objektif var fakat nikonda pek bulamadım.

Düşündüğüm bir geniş açı 24 veya 28mm gibi. Bir 50mm birde 135 veya 200mm odak uzunluğunda bir objektif.. Acaba nikon mu üretmedi yoksa az mı bulunuyor?
  • Arkadaşlar selamlar,

Ben kendime analog fotoğraf makinesi almak istiyorum. Ankara'da nerelerde bulabilirim. Satıldığı yerler nerelerdir bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
  • Arkadaşlar selamlar,

Ben kendime analog fotoğraf makinesi almak istiyorum. Ankara'da nerelerde bulabilirim. Satıldığı yerler nerelerdir bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkgrgn

Arkadaşlar selamlar,

Ankarayı bilmem ama internet üzerinden sahibinden gittigidiyordan alabilirsiniz.
  • quote:

Arkadaşlar selamlar,

Sakarya caddesinde peynircinin hemen sagindaki binada var.disaridan bakinca tabela gorunuyor.halil abi 10 numara adamdir bir bak derim.bir de ankara pasaji mi neydi adi,tam necatibey girisinde yaya ust gecidinin onunde bir pasaj var.orada da var 2 dukkan ama onlar biraz pahali haberin olsun.

• quote:

Arkadaşlar selamlar,

Sakarya caddesinde peynircinin hemen sagindaki binada var.disaridan bakinca tabela gorunuyor.halil abi 10 numara adamdir bir bak derim.bir de ankara pasaji mi neydi adi,tam necatibey girisinde yaya ust gecidinin onunde bir pasaj var.orada da var 2 dukkan ama onlar biraz pahali haberin olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: rudeboytr

quote:

Arkadaşlar selamlar,

Ankarayı bilmem ama internet üzerinden sahibinden gittigidiyordan alabilirsiniz.

Hocam naptin aleti?ben o sorunla karsilasmadim son zamanlarda.filmde bitmedigi icin goturemedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: mizantropia

Nikon Fe2 almayı düşünüyorum. Aklıma takılan nokta ise 135mm 200mm gibi manuel lenslerin bulunurluğu.

Canon'da 135mm fd 3.5 ve 2.8 objektif var. Pentax'ta 135mm 2.5 ve 3.5 objektifler var.200mm F4 objektif var fakat nikonda pek bulamadım.

Düşündüğüm bir geniş açı 24 veya 28mm gibi. Bir 50mm birde 135 veya 200mm odak uzunluğunda bir objektif.. Acaba nikon mu üretmedi yoksa az mı bulunuyor?

Var fakat piyasada pek olmaması normal, çünkü nikonun eski lensleri yeni makinalarla da kullanılıyor, bu yüzden alanlar pek elden çıkartmıyor herhalde. Canon da dijital makinaya analog lens takınca eror veriyor diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

quote:

Orijinalden alıntı: rudeboytr

quote:

Arkadaşlar selamlar,

Hocam naptin aleti?ben o sorunla karsilasmadim son zamanlarda.filmde bitmedigi icin goturemedim...

O alet kenarda duruyor su anda :) Aynı model başka bir alet aldım zaten. İlk pozlarımı hafta sonu çekeceğim inş :)

• Fm2 den ilk filmim elime ulaştı, (ilford fp4) daha çok deneme amaçlı olduğundan fazla güzel bir fotoğraf yok, yine de paylaşayım bir kaç tane;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 19 Mart 2013; 23:06:44 >

• @sokak papagani,3.fotograf nerede hocam?

• @sserdar93 Dikmen Vadisi orası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 20 Mart 2013; 13:14:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

@sserdar93 Dikmen Vadisi orası

anlamistim.evime cok yakin diye bir ara surekli cekime gidiyordum da artik cok sikti surekli ayni yer

• Dün sahibinden.com da bi ilan gördüm mamiya 645 pro tl
    Bir baktım satan adam yarım saat yürüme mesafemde.
    makina temiz, winder grip i var, vizörü var, 80mm 2.8 lensi var fiyat da 550 idi ilanda.
    Neyse uzun lafın kısası gittim aldım düz 500e :D

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.