Bildirim
Analog SLR & Rangefinder Kullananlar (68. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Teşekkür ederim... Aydınlatıcı oldu benim için sonraki çekimlerimde kullanacağım faydalı değerler... -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: seboist64
quote:
Orijinalden alıntı: sokak_papagani
Müthiş sonuç, modelin güzelliğinden midir nedir, bu çok fark atmış diğerlerine
Tabi ki modelden
-
-
Odamın en sevdiğim köşesi -
quote:
Orijinalden alıntı: Rocha
Odamın en sevdiğim köşesi
Ben banyoya goturdukten sonra filmleri vermiyorlar hocam geri?sen nasil aliyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sserdar93
quote:
Ben banyoya goturdukten sonra filmleri vermiyorlar hocam geri?sen nasil aliyorsun?
Siyah beyaz banyosunu kendim yaptığım için filmi kestikten sonra kutularını atmıyorum. Renkli banyosu için götürdüğümde de kutusunu atmamalarını söylüyorum. Elimde bir poşet biriktiği için arkadaşlarıma dağıtmaya başladım
-
-
quote:
quote:
quote:
Siyah beyaz banyosunu kendim yaptığım için filmi kestikten sonra kutularını atmıyorum. Renkli banyosu için götürdüğümde de kutusunu atmamalarını söylüyorum. Elimde bir poşet biriktiği için arkadaşlarıma dağıtmaya başladım
Oo iyiymis valla.ben bir de negatifleri rulo halinde istiyorum da onu da kesik kesik veriyor su an ki fotografcim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Oo iyiymis valla.ben bir de negatifleri rulo halinde istiyorum da onu da kesik kesik veriyor su an ki fotografcim
Söyle hocam kesmeyin diye. Benim de renkli filmlerimi götürdüğüm yer keserek veriyordu, artık her defasında söylüyorum kesmeyin diye. Ama senin götürdüğün yerin tarayıcıları kesik olanları tarayabiliyorsa o başka tabi. Aslında kesilmesi daha avantajlı, filmin çizilme riski bir hayli azalıyor.
-
@rocha ,o tarz riskleri hic bilmiyorum dogrusu.ama bir daha ki sefere kesmeyin diye soyleyeyim belki yaparlar.
quote:
@rocha ,o tarz riskleri hic bilmiyorum dogrusu.ama bir daha ki sefere kesmeyin diye soyleyeyim belki yaparlar.
Maalesef rulo halindeyken çabuk çiziliyorlar. Evdeki bütün filmleri kesesim var aslında ama nedense kıyamıyorum Çünkü ruloyu her açtığında tekrar dolarken parmak izi oluyor, bütün filme küçük toz parçaları konuyor, ve sararken de ufak tefek çizikler oluşuyor. -
quote:
quote:
Maalesef rulo halindeyken çabuk çiziliyorlar. Evdeki bütün filmleri kesesim var aslında ama nedense kıyamıyorum Çünkü ruloyu her açtığında tekrar dolarken parmak izi oluyor, bütün filme küçük toz parçaları konuyor, ve sararken de ufak tefek çizikler oluşuyor.
Bir daha ayni ruloyu kullaniyor musun ki?ben zaten yeniyim bu iste.ama negatifler kenarda duruyor oyle.zaten bilgisayara taratmistim.lazim olursa bilgisayardan cikartirim diyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Maalesef rulo halindeyken çabuk çiziliyorlar. Evdeki bütün filmleri kesesim var aslında ama nedense kıyamıyorum Çünkü ruloyu her açtığında tekrar dolarken parmak izi oluyor, bütün filme küçük toz parçaları konuyor, ve sararken de ufak tefek çizikler oluşuyor.
Bir daha ayni ruloyu kullaniyor musun ki?ben zaten yeniyim bu iste.ama negatifler kenarda duruyor oyle.zaten bilgisayara taratmistim.lazim olursa bilgisayardan cikartirim diyorum
Yok kullanmıyorum aslında. Birkaç kez taratmak için tekrar çıkarmıştım, bir de arada üstlerine not almadıklarım oluyor içinde hangi fotoğraflar vardı diye açıp bakıyorum. Eğer tekrar işime yaramaz diyorsan o zaman kestirmene gerek yok, rulo halindeyken daha güzel
-
Benim en son sb filmin bitmesine bikac poz kaldi.onu bu hafta veririm heralde.bakalim umarim olur.cunku kitapligimda seninki gibi bir raf ayirma planim vardi
Gaza geldim filmlerimi almaya gidiyorum acaba içlerinden ne çıkacak ? ? ?
Hiç birini hatırlamıyorum valla :D :D
Bu duygu bile çok keyifli :) -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X