Şimdi Ara

Analog SLR & Rangefinder Kullananlar (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.691
Cevap
28
Favori
88.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr. House M.D.

quote:

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

Ama direniş sebebiyle vakit ayıramadık, olaylar sakinleşinceye kadar da sanmıyorum yapacağımı, vakit bulsam bile şimdi video yayınlayacak zaman değil bana göre

hayırdır neye direniyorsunuz?

Son 20 gündür ülkede neler oluyor?
  • quote:

quote:

quote:

Ama direniş sebebiyle vakit ayıramadık, olaylar sakinleşinceye kadar da sanmıyorum yapacağımı, vakit bulsam bile şimdi video yayınlayacak zaman değil bana göre

hayırdır neye direniyorsunuz?

Son 20 gündür ülkede neler oluyor?

işte bende onu soruyorum! "Neye?" direniyorsunuz? neden otobusleri yakıyorsunuz, kaldırımları söküp insanlara atıyorsunuz, polise taş molotof atıyorsunuz? Çok mu güzel oldu şimdi? O eleştirdiğiniz diktatorun eline çok iyi koz verdiniz. Biz genciz zekamızla mizahımızla her alanda farkımızı gösteririz diye çabalayalım derken bütün sol kesimi terorist gösterdiniz. Atatürkün resmini ayaklar altına düşürdünüz. her hükümet karşıtı eyleme destek vermek çağdaşlık değildir. bir zamanların eli silahlı örgütleri yeni kan arayışındayken ülkenin huzurunu bozmak Atatürkçü gençliğe yakışmaz. biraz peşinden gittiğiniz insanların neye hizmet ettiğini araştırın derim. bilmiyorum belki desteklemiyorsunuzdur sözlerim yargılamak değil ama direnişteyiz diyince "onlardan" görmek zorundayım sizi. belki analiz için ordasınızdır ona bişey diyemem.

• Neye direndiğimizi söyleyeyim; Kendisine oy vermeyen kitleyi yabacı sayan, iftira atan, yalan söyleyen yöneticilere, onların köpeği olmuş kendi halkına öldüresiye saldıran polise direniyoruz.
    O bahsettiğin zararı veren insanların çok büyük çoğunluğunun zaten provokatörler olduğu defalarca kayıt altına alındı.

Hepsini geçtim benim parçası olduğum direniş zaten bu değil, biz Ankara'da her gün Kuğuluya, Kızılaya gidip orada sadece var oluyoruz, müzikler dinliyor, kitap okuyoruz, slogan atıyoruz.
    Bilip bilmeden beni saçma sapan şeylerle itham etmen de ayrı saçmalık.
    Daha fazla cevap vermeyeceğim, yeri değil burası zaten.
  • hep aynı cevap zaten eyleme gelince onlardan destek alınır ön safta onlar kullanılır iş bitince provakator olurlar... adamları son bölümde hep yalnız bırakıyorsunuz neyse bence de yeri burası değil
  • Hep aynı şekilde taciz hep aynı şekilde taciz

Ordaki gençler hepimizin geleceğiniz için bekliyor.

Siz hala yakılan araçlara takılın :)

Ki onları da polis yaktı :)

Çalıp çırpmayı bırak adam ülkeyi bölmek için elinden geleni yapıyor siz hala :)

------------------------------

@@sokak_papagani

Hacı boşuna laf söyleme sinirlerini germe değmez bu millet için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimi1984 -- 15 Haziran 2013; 21:01:10 >

• quote:

neden otobusleri yakıyorsunuz, kaldırımları söküp insanlara atıyorsunuz, polise taş molotof atıyorsunuz? diktatorun eline çok iyi koz verdiniz. bütün sol kesimi terorist gösterdiniz. Atatürkün resmini ayaklar altına düşürdünüz.

İthamlara bak.
  • Ankara'da direniş tüm hızıyla sürüyor. Dün Kızılay'da toplandık Ethem Sarısülük'ün anısına.
    Dün ile ilgili kısa bi özet okumak isteyenlerhttps://www.facebook.com/kutaykosem/posts/10151719223013832 buraya bakabilir.

Fotoğraflara gelirsek
    nikon fm2
    50 1.4
    ilford hp5
    Banyo: ben (tarama dışarıda)

Analog SLR & Rangefinder Kullananlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 17 Haziran 2013; 19:38:22 >

• Kutay keşke İstanbul' da da çekseydin, neden dersen; belediyenin İstanbul temalı fotoğraf yarışması var, katılırdın
  • Roma

• Nikon f75'imle tam 4 ay boyunca çekmeye kıyamadığım agfa 100 filmi sonunda bitirip yıkamaya verdim ve film bomboş çıktı . Fotoğrafçı makineye takmamışsın diyor birde .. Sizce sorun neden olabilir?
  • Burasi bunlari tartisma yeri mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ZENİT ET ve Helios 44-2 Lens var.
    Lens için 75 zenit için 25 tl istiyorum acil satıyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_76723289/f_//tm.htm#76723289
  • Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım ve başlığın tüm sayfalarını ilgiyle gözden geçirdim. Fotografçılığa yen başladım. Zorki-4 ve Smena 8M kullanıyorum. Daha ilk filmimi bitirmedim bile, ilk filmimi bitirip tarattıktan sonra burada mutlaka payalaşacağım, yorumlarınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quicksand

Nikon f75'imle tam 4 ay boyunca çekmeye kıyamadığım agfa 100 filmi sonunda bitirip yıkamaya verdim ve film bomboş çıktı . Fotoğrafçı makineye takmamışsın diyor birde .. Sizce sorun neden olabilir?

Geçmiş olsun quicksand
    Negatifler elindeyse bir bak; kenarındaki film markası poz numarası vs yazıyorsa adam haklı, banyoyu doğru yapmış, yok eğer yazmıyorsa suç adamda demektir.

Berber Floyd@ hayırlı uğurlu olsun, beklemedeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbagci

quote:

Nikon f75'imle tam 4 ay boyunca çekmeye kıyamadığım agfa 100 filmi sonunda bitirip yıkamaya verdim ve film bomboş çıktı . Fotoğrafçı makineye takmamışsın diyor birde .. Sizce sorun neden olabilir?

Geçmiş olsun quicksand
    Negatifler elindeyse bir bak; kenarındaki film markası poz numarası vs yazıyorsa adam haklı, banyoyu doğru yapmış, yok eğer yazmıyorsa suç adamda demektir.

Çok teşekkür ederim şimdilik Smena ile 5 poz çektim, pozlardan birinde çift pozlamayı denedim :) Zorki-4'e Ilford HP5 Plus 400 siyah-beyaz film taktım. Aslında DSLR ile işe başlamak istiyordum ama çeşitli videolar ve yakın bir arkadaşımın özendirmesi ile analog makineyle başlangıç yapma kararı verdim. Ayrıca hem bu makineler elimde mevcut olduğundan hem de yakın zamanda askere gideceğimden DSLR alıp askerdeyken evde 5 ay yatması içime sinmedi :)

• birde yeni aldığım filmle oynarken içine kaçırdım :) onu tekrar dışarı çıkarma şansım var mı ? 12tl de para verdiydim ii mii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q7uicksand -- 25 Haziran 2013; 9:55:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbagci

quote:

Geçmiş olsun quicksand

yazıyor hocam .. otomatik makine ters mi taktım ki filmi .. Şimdi baktımda berdeye hafıf dokununca takılı kalıyor filmi takarken bastırdım herhalde perdeye :S

• Su finallerim gecsin de daha once bahsettigim filmden bir seyler koyucam.film makinedeyken 3 kez havaalani xrayinden gectim defektler ous fotograflarda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa'da kaliteli banyo ve tarama yaptırabileceğim bir yer biliyor musunuz arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berber Floyd -- 27 Haziran 2013; 0:45:28 >
  • arkadaşlar uzun zamandır analog alma hayalleri kuruyordum ve en sonunda zenit 122'ime kavuştum. ilk filmi taktım. birkaç poz çektim heyecanla filmin bitip sonuçlarını merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.