Şimdi Ara

Anamn Toprak Ağası Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anam "kiracı boşalttı yeni ilan ver" dedi.

Ama sarı siteden ücretsiz ilan vermek mümkün olmadı.

Ben de Hepsi Emlak' a üye olup vereyim dedim, bu defa da taşınmaz numarası denilen saçmalığı sordu.

Anamın TC' sinden girip bakayım dedim numaraya, tam 252 adet tarla tapusu görünüyor anamın üzerine ama kiraya vermek istediği daire yok...

• Evvela, seni sahibinden.com yazmaktan alıkoyan gücün adı nedir? Tüm forum bunu açıklamanı bekliyo..

ikincisi, 20 baş kadar afganın ahır gibi kullandığı o evi kiraya vermeden önce bir renevasyon sürecina tabi tutulması herkeşin yararına olur.

hepşi emlak... ilk defa duyuyrem.. aile fertlerinden birinin üstüne tapuda bir sürü kendisinin bile bilmediği ve duymadığı tarlalar çıkmıştı ve bu esrarengiz olay hala gizemini koruyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 9 Kasım 2024; 11:57:28 >
  • Ha ayrıca sahabından nokta gom'a , her ay sana destek parası adı altında harçlık ateşleyen ananın evinin kira ilanının masrafını ödememen için havada 40 (yazıyla gırg) taqla atman da şaşırttı ve düşündürttü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 9 Kasım 2024; 12:7:3 >
  • Sahibindenden koy ilanı, ücreti ne kadar olabilir ki. Hepsiemlak'a kimse girip bakmaz.

• Why Shy kullanıcısına yanıt

1 aylık 839 TL …

• Çüş bizde site açalım, nasıl tekel olmuşlar.

niye çüş diyorsun? 839 lira sözkonusu herüf için çerez parası.. zira bunun 2 katını hiç gözünü kırpmadan kendi sevgilisine gönderiyor...anasına gelince cimri, sevgilisine gelince müsrif...

• dekareme kullanıcısına yanıt

Okuduğunu anlama dersi anlatılırken ne yapıyordun?

+1
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Emlakçı abim var aylık 15bin veriyor sarı siteye

bu ders nasıl anlaşılır, sana bunu anlatmaya çalışıyordum....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.