Şimdi Ara

ananasta kaldım yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, iphone 4'ümü 6.1.2'ye düşürmüştüm ancak 5.1.1 kullanayım diye 5.1.1' düşürmek istedim. yüklüyorum ancak ananasta kalıyor ne yapabilirim?

• Ananas değil elma olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark_Mamzark -- 20 Mart 2015; 10:11:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark_Mamzark

Ananas değil elma olması lazım

ios 7'den 6.1.2'e downgrade yapmıştım bugün de 5.1.1'e düşürdüm ancak reboot ipsw'sini gösterdiğimde ananasta kalıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: temed

quote:

Orijinalden alıntı: Mark_Mamzark

Ananas değil elma olması lazım

ios 7'den 6.1.2'e downgrade yapmıştım bugün de 5.1.1'e düşürdüm ancak reboot ipsw'sini gösterdiğimde ananasta kalıyor..

Nasıl yani normalde elmada kalmalıydı orjinalmi tel

• Beyler bende iphone 6mı 7.1e geçirmek isterken avakadoda kaldım napayım sizce?

• Benim imzamdaki ananas gibi mi? Downgrade işlemini büyük ihtimalle redsn0w ile yapıyorsun demektir.Ananasta kalmasının sebebine gelirsek uzun zaman oldu kullanmayalı birşeyde hata mı veriyor programa baktığında? 5.1.1 sürümünün shsh kaydı var mı? Var ise hiç redsn0w ile uğraşma tinyumbrella ile shsh kaydını masaüstüne çıkart ifaith ile 5.1.1 sürümüne shsh kaydını işle daha sonra ifaith ile pwned dfu moduna al Shift Restore iTunes git gömülü 5.1.1 ipsw dosyasını göster ve Restore at youtube kanalımda bahsetmiştim biraz uzun iş :)

• 5.1.1 e düşürmek için tekrar 7.1.2 ye yükselt sonra işlemleri tekrar et. O downgrade cihaz 7.1.2 de değilse olmuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.