Şimdi Ara

ANAOKULA Başlayacak Olanlar İçin İlk gün Nasıl davranmalı(RESİMLER EKLENDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar anaokula başlayacak olan arkadaşlar(!) için önerileri bu topic altında paylaşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muscle_boys -- 17 Eylül 2007; 2:28:28 >

• bi kere cool takılacaksın,hemen herşeye atlamıyacaksın,güzel hatunlar varsa ilk günden muhabbete gireceksin bir-iki espri sıkıştırcaksın araya,bide çişinin geldigini bagıra bagıra sınıfın ortasında söylemiceksin,donuna işememeye dikkat ediceksin ilk gün önemlidir.ilk günde hatunları kendine bagladınmı olay bitmiştir.
  • tuvalette sigara için
  • Annenle babanla gidip sınıfın içine girerken anne tamam ben gerisini kendim hallederim büyüdüm artık diyebilirsin bağıra bağıra havan olur..
  • okula cep telefonu götürün. ilk günden bi kaç hocaya zırlayın ağırlığınızı koyun sonra bulaşmasınlar. Bi oyuncağa göz koyduysanız kimseye oynatmayın gerekirse dövün
  • Yupppiii bizimde bir konumuz oldu artık
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • istanbulda anaokulu 12 milyarmış

çocuk yapmıcam ben
  • Yaş kaç arkadaşm
  • ben anaokuluna gitmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Yaş kaç arkadaşm

5 niye ki abi?
  • bu konu üniversiteye başlıyccak arkadaşlara kapak olmuş önce işe anaokulundan başalamak lzım. anaokulunda bişey olamadıysan üniversiteye başlığında da bişe y olamazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: trsmach

bu konu üniversiteye başlıyccak arkadaşlara kapak olmuş önce işe anaokulundan başalamak lzım. anaokulunda bişey olamadıysan üniversiteye başlığında da bişe y olamazsın

• quote:

bu konu üniversiteye başlıyccak arkadaşlara kapak olmuş önce işe anaokulundan başalamak lzım. anaokulunda bişey olamadıysan üniversiteye başlığında da bişe y olamazsın

süpersin cidden

• gelecekteki mesleğine yönelik oyuncaklarla oynayacaksın

• üniversite topiğine kapak olucak bir konu
  • anaokulunda siyaset falan yapmayın sakın.Annene şikayet ederim seni.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BassHunter.

üniversite topiğine kapak olucak bir konu

• quote:

Şaka maka ama harbiden doğruAnaokulu değilde lisede bir test yapmışlardı acayip sorular soruyorlardı bende tüm cevapları sallamadan kendi bildiğim gibi yaptım.Sonuç: millete birsürü meslek çıktı bana hiçbir şey çıkmadı ve hala bir mesleğim yok.

• Şimdi anaokulunu ilk defa gidiyorsan,
    Fazla etrafa bulaşma adam sansınlar, güvenlerini kazandıktan sonra, altınada yap, oyuncakları vermeyeni de döv, hocanın saçını da çek bir şey yapmazlar. Asıl mesele güven burda. Ha bi de servisle gelip gidiyorsan arabanın koltuklarına işememeye dikkat et.
    Eğer daha önce de gittiysen sorun yoktur, ne yapılacağını az çok kestirirsin.

Yeni anaokulu hayatınızda başarılar dilerim kardeşlerim benim, büyüyünce sizde doktorlar mühendizler olursunuz inşallah
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.