Bildirim
Anatomi nereden calisilir
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hocam öyle videoyla hallolur mu bilmiyorum henüz tıpta acemiyim. Ama ben sobottayı açıyorum slaytımızda neye dikkat edildiyse ona odaklanıyorum. Latince kelimelerin anlamını araştırıp aklımda tutmaya çalışıyorum sonra da anatomylearning uygulaması var oradan pratik yapıyorum. Şimdilik bu şekil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
Uppp
Upper
Upotemi
slayt+atlas
lab öncesi youtube dan maket videoları izlenebilir. fonksiyonel anatomi kitapları da güzeldir, atlasla kullanıma uygun
Hasan ozan anatomiyi iyi anlatiyor. Özellikle nöroanatomiyi. Ama internetten bulabilir misin videolarini bilemem
Mesela hangi atlas sonotta or netter
Kaçıncı sınıfsınız ?
Bölümünüz nedir?
Hocam sizce video mu slayt mi iyi
quote:
Orijinalden alıntı: Zackherney1Hocam sizce video mu slayt mi iyi
SMT Anatomi var duydun mu bilmiyorum, onun videolarını satın alabilirsin veya antitusifte bulabilirsin. Kemik ve kası hızlıca bir kere ondan dinle. Kafanda büyük oranda oturmuş olur, daha sonra çıkmış artı hocalarının notlarına bak. Çok güzel sonuçlar elde edeceğini düşünüyorum.
-
smt ya da erdinç hoca sarı kitap data
netter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X