Şimdi Ara

Andiroid gerçekten pişmanlIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adeta her açtığımda donup kalıyor sinir oluyorum yeter be yeter yok kitkat gelecekmişde onu beklmek lazımmış hadi ya ? ios 7 tak diye geliyor ama geçen sene aldım s3 1 senede perte çıktı lanet çin malı telefon sakın almayın android çöptür yarı yolda bırakır adamı arkadaşımın iphonu 10 yıldır kulanıorda bise olmuopr biz 1 senede

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Android değil samsung şu lanet firmayı savunanlar görsün android'in adını nasıl kirletiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

Android değil samsung şu lanet firmayı savunanlar görsün android'in adını nasıl kirletiyor

OLABİLİR telefonu elime alıyorum plastik lan ben buna 2 lira vermişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-Eisnowher

quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

Android değil samsung şu lanet firmayı savunanlar görsün android'in adını nasıl kirletiyor

OLABİLİR telefonu elime alıyorum plastik lan ben buna 2 lira vermişim

Htc ve sony deneyin

• bende iphone satıp g2 aldım iyikide almışım bi daha uzun zaman apple ürünü kullanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

alt seviye android telefon alıp android çöptur dıyenlerle doldu forum malesef
    sen gıt i4 al kardeş 7ye guncelle o da çöp olsun

Bu goruse katılmıyorum. Bende androidi seviyorum. Ancak şöyle bir gercek var. Iphone4 ios7de sorunsuz çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: clopin

bende iphone satıp g2 aldım iyikide almışım bi daha uzun zaman apple ürünü kullanmam

kesinlikle dogru karar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • D-Eisnowher kullanıcısına yanıt
    Bunun sorumlusu Android değil Samsung anlayın artık şunu.
  • Sen M8 Yada xperia z1 kullanmamışsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

Sen M8 Yada xperia z1 kullanmamışsın

Doğru söylemişsin hatta ben Moto g kullanıyorum kamera hariç canavar.
    Hiç öyle pahalı telefona ihtiyaç duyurmaz.Gerçekten çok hızlı ve güzel pil performansı var.
    Lumia 720 den geçtim Moto g ye çift hat ihtiyacından dolayı.Gerçi Lumia 720 de çok iyiydi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mobilvadi

quote:

alt seviye android telefon alıp android çöptur dıyenlerle doldu forum malesef
    sen gıt i4 al kardeş 7ye guncelle o da çöp olsun

Bu goruse katılmıyorum. Bende androidi seviyorum. Ancak şöyle bir gercek var. Iphone4 ios7de sorunsuz çalışıyor.

bır cok kısı muzdarıp bu durumdan eskısı kadar stabıl olmadıgı aşikar
    iphoneun TEK özelliği stabil. e firma bu stabilliği elinden alıyorsa suclusu appledır

En az donanim maliyeti ile en pahali telefonu satıyor stabilite de olmazsa biraksinlar bu isi

• Android'i eleştirmek istiyorsanız Nexus 5 deneyin. Samsung değil kullanılan uygulamarda geç açılmaya sebep olabiliyor. Hemen bir şey bulun vurun Samsung'a Pazarlamada iyiler evet. Metal kasa işini anlamıyorum. Sıcaklık için iyi ama bence plastik daha içten. Apple daha iyi. Sonuçta adamın sabit müşterisi var değişmiyor veriyor malı kuzuya Apple gerçekten kaliteli bu yüzden insan cayıyor. Ama bence Samsung'a gereksiz yere vuruyorlar. Para falan alıyorsanız söyleyin bende eleştiriyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enver 09 -- 30 Nisan 2014; 1:06:45 >
  • Samsung düşmanı değilim ama samsung pişmanlıktır açık ve net
  • samsung s5 i alanlar neden alacak acaba merak ediyorum
  • Aynen hocam

• Samsung pişmanlıktır.Alırsam şerefsizim bir daha.

• S3 sattım iPhone 5 aldım kafam rahat herkese öneririm bir daha android kullanmam.

• Hemen androide atmayın samsung telefonlarda görülen genel ir sorun zaten bu kasma sorunu. Bu noktada androidin ios tan farkı performansı beğenmediyseniz rootlayıp istrdiğiniz romu yüklersiniz

• Yakalışk iki yıldır Samsung Galaxy s3 ve bir buçuk yıldır galaxy note 10.1 kullanıyorum. Şimdilik sorun yaşamdım. Bu elektronik işi gerçekten şansa galiba. Android bana göre IOS dan çok daha işlevsel ve kullanışlı geliyor. IOS bana çok aykırı bir şey. Alışamadım ona bir türlü. Oysa android bana yıllardır bilgisayarda yaşadığım esnekliği ve rahatlığı sağlıyor. Kısacası Samsung'dan ve Android'den memnunum. Ha hiç biri bir windows yapmıyor o ayrı. İş görüyor mu görüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.