|
Android 11 ile gelen 11 yeni özellik
-
-
Cogunu apple’dan kopyalamis
-
çoğu? aplle ile benzer özellik gösteren 2 ya da 3 tane görüyorum burda
-
Apple’dan göre göre öğrenecekler. Aceleye gerek yok.
Şaka bir yana iki tarafta da olmayan özellikler var herkes birbirine bakarak kullanıcının hoşuna giden neyse ekliyor. Rekabet bu yüzden iyi bir şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 20 Eylül 2020; 21:28:47 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İğrenç arayüzden kurtulamadilar
iOS ❤️😊
Hangi telefonlar alıyor ?
Kime göre iğrenç? Neye göre iğrenç?
Hepsi s9 plus android 10 telefonumda var
İlk eklemeleri gereken şey bence ilk kaldırdıkları şeydi! Üreticilerin kendi başlatıcılarındaki bildirim özelliğini kaldırıp Android'in bildirim özelliğine geçince bildirim panelindeki bildirimleri silince simgelerin üzerinde çıkan bildirim sayılarının silinmesi sayesinde çok mail mesaj ve arama kaçırdım. Nova launcher gibi 3. parti uygulamalarda çok işe yaramadı!
-
Senelerdir widget özelliği olan android mi iosdan kopyaladı
Google servislerini kullanmayıp android telefon kullanan da ne bileyim?
Çok önemli bir özellik yok. Zaten diğer markalar kendi telefonlarına her türlü özelliği ekliyorlar yazılımla.
her çıkan model 1,2,3... diye gitmek mi zorunda
-
Bir çok özellik 3 5 yıldır custom romlarda var. Bu kadar beklemenin ya da kasmanın manası neydi? Bunlar hep ui güncellemeleri... Çekirdekte yenilik yok mu?
Apple ci google ci birbirini yiye dursun. Amerika da bunun kaymağını yesin.
quote:
Orijinalden alıntı: maximus8282
Şaka bir yana iki tarafta da olmayan özellikler var herkes birbirine bakarak kullanıcının hoşuna giden neyse ekliyor. Rekabet bu yüzden iyi bir şey.Yav he he
Android öğrenecekmiş.
iphone'daki control center, widget'lar, son uygulama ekranı, vs bunları hep android'den çaldı. neyin kafasını yaşıyorsun. bari teknoloji sitesinde bu kadar cahil cüheda insan olmasa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam isheep'ler anlamaz.
iphone'da daha düne kadar wifi, gps, bt gibi şeyleri açıp kapatmak için bile bi kısayol yoktu.
hadi onu geçtim hala çok basit eksiklikleri var. misal bildirim ışığı yok iphone'da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Androidciler merhaba sizin yorumlariniza cevap veremedim. Yorumlarinizdan virüs cikar diye 😃😃😃
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Yav he he Android öğrenecekmiş. iphone'daki control center, widget'lar, son uygulama ekranı, vs bunları hep android'den çaldı. neyin kafasını yaşıyorsun. bari teknoloji sitesinde bu kadar cahil cüheda insan olmasa. |
Şaka bir yana iki tarafta da olmayan özellikler var herkes birbirine bakarak kullanıcının hoşuna giden neyse ekliyor. Rekabet bu yüzden iyi bir şey. |
çoğu? aplle ile benzer özellik gösteren 2 ya da 3 tane görüyorum burda
|
Senelerdir widget özelliği olan android mi iosdan kopyaladı
|
Hocam isheep'ler anlamaz. iphone'da daha düne kadar wifi, gps, bt gibi şeyleri açıp kapatmak için bile bi kısayol yoktu. hadi onu geçtim hala çok basit eksiklikleri var. misal bildirim ışığı yok iphone'da. |
Kime göre iğrenç? Neye göre iğrenç?
|
Daha düne kadar ios da mobil veri kapatma açma kısayolu yoktu. Çok talihsiz bir yorum olmuş...
|
Hepsi s9 plus android 10 telefonumda var
|
Apple ci google ci birbirini yiye dursun. Amerika da bunun kaymağını yesin.
|
Benzer içerikler
- kitap okuma uygulaması
- ses yükseltme programı
- whatsapp çökerten mesaj kopyala
- instagram keşfete düşme
- instagram beğendiklerim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X