Merhabalar. Cihazıma 14 Ocak günü resmi 4.3 güncellemesi geldi ve kurdum. Telefonum üzerinde hiçbir root ve rom işlemi yapmadım, bir senedir aldığım gibi kullanıyorum resmi yazılımıyla Ancak güncellemeden sonra telefonumda iki problem meydana geldi. Birincisi, mesajlar artık hiç açılmıyor, girmeye çalıştığımda ve telefonu kapatıp yeniden açtığımda "Mesajlaşma Durduruldu" uyarısıyla karşılaşıyorum. Bana gelen hiçbir mesajın da bildirimi bile gözükmüyor, telefonumda mesaj olayı tamamen iptal olmuş durumda anlayacağınız. Bu sorunu yaşayan birkaç insana telefonlarına format atmaları önerilmiş ama bu kimsenin sorununu çözmemiş. İkinci sorun ise, galeriden direkt paylaşım yapabilmekle ilgili. Güncellemeyle birlikte galeriden seçtiğim fotoğraf veya fotoğrafları paylaşım ikonuna tıklayarak paylaşmaya çalıştığımda, daha paylaşılabilir uygulamaların ştesi gelmeden galeri hata veriyor ve durduruluyor. Bu arada teknik konularda hiç bilgim yoktur, yardımcı olurken açıklayıcı bir dil kullanabilirseniz çok memnun olurum, teşekkürler şimdiden.