Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
519.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam konuyu alırsan z5 in batarya test örneklerini yükleyebilirmisin konuya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

Ben sunu merak ediyorum
    Gece çekimi olarak g4 mu z5 mi hangisi daha iyi samimi olarak beklemekten sikildim artık g4 alıp geçmek istiyorum z5 gece çekimi olarak g4 le kıyaslanırsa nasıl çekim olarak

G4'te OİS olduğu için gece çekiminde her türlü daha iyi. Z5'lerin gece performansı çok kötü.

G4 alıyorum ozaman kararını verdim

• çok kararsız kaldım z5 6s arasında sony nin bu tutarsızlığı yüzünden 6s aldım bu gün iyikide almışım 2 aydan beri beklemekten sıkıldım bekleyen arkadaşlara sabır dilerim inş gönlünüzce bir z5 gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenJoy -- 25 Ekim 2015; 5:17:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenJoy

çok kararsız kaldım z5 6s arasında sony nin bu tutarsızlığı yüzünden 6s aldım bu gün iyikide almışım 2 aydan beri beklemekten sıkıldım bekleyen arkadaşlara sabır dilerim inş gönlünüzce bir z5 gelir

Aynı durumdayım ama bekliyorum günde 3 kere telefon şarj etmek istemiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • S6-M9-Z5-Z3+ ve Note 5 ısı testi.Z5'in M9 ve Z3+ arasında kaldığı için biraz daha fazla ısındığını düşünüyorum bence çok problem yok gibi gözüküyor.

• 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam nasılsınız?
    Eğer arkadaşımız yöneticilerden birine konu devri için mesaj atar bana geçerse inşallah konunun ilk sayfası elden geçecek bi arkadaşımız da yardımcı olacak hocam

• S6 ve note 5 çok çabuk soğudu sanki

• LastNova L kullanıcısına yanıt
    Hocam onlar zaten şu an android tarafındaki en kaliteli işlemciyi kullanıyorlar bana göre.Gerek performans gerek ısı olsun çok iyiler gerçekten.Burda asıl karşılaştırma M9 ve Z3+ ile bence.
  • bir soru dahaa soracacam arkadaşlar size.

şimdi s6 g4 z5 .. hangisi kamera olarak en üstün alet şuan için son sorum bu başka birşey sormayacam..

kriterler..

netlik ?
    kalite ?
    gece çekimi
    renk ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

bir soru dahaa soracacam arkadaşlar size.

şimdi s6 g4 z5 .. hangisi kamera olarak en üstün alet şuan için son sorum bu başka birşey sormayacam..

kriterler..

netlik ?
    kalite ?
    gece çekimi
    renk ?

Hepsinde sony ımx240 sensorlu s6 edge note 5 önde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.OK

Merhabalar hocam nasılsınız?
    Eğer arkadaşımız yöneticilerden birine konu devri için mesaj atar bana geçerse inşallah konunun ilk sayfası elden geçecek bi arkadaşımız da yardımcı olacak hocam

Çok şükür iyiyim hocam...Z5 in pili iyi olursa belki geçerim note 5 ve lumia 950xl da ihtimaller arasında,ama sony i bırakmak istemem inşallah pil ömrü iyidir.Hocam kayseriye gelirseniz haberim olsun:)telefonu msj atarım

• 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı inşallah hocam pil sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama çıksın bi görelim cihazı bi türlü denk gelmedi abim aylık geliyor ben çıkamadım onunla beraber yoksa inanın sizi unutmuş değilim :)

• Hadi bakalım konu devredildi güzel bi konu olması dileğiyle.
    Z5 ile z5p arasında gidip geliyorum bi çıksında gidip direk inceleyeyim diyorum fiyat farkına göre yolumuzu çizelim bizde açıklansında.
  • Merhaba Z5 alacak arkadaşlar,Sony Zorlu Center ön sipariş açmış bilginiz olsun.

urun.n11.com
    Cep Telefonu Modelleri ve Fiyatları - n11.com
    http://urun.n11.com/cep-telefonu/sony-xperia-z5-sony-center-zorlu-P82437118

ÖN SİPARİŞ KOŞULLARI

*Ürün KASIM 2.HAFTA İTİBARİYLE stoklara girecektir.

*Ürünün fiyatı, ürün stoklara girdiğinde açıklanacaktır.

*Fiyat açıklandıktan sonra, ödenen kapora toplam tutardan düşülecektir.

*Ön sipariş geçen müşterilere kalan tutar için sistemde özel ürün tanımlanacaktır.

*Ürün bedelinin tamamı ödendikten sonra ürün gönderimi yapılacaktır.
    *Ürün ilk sipariş geçenden son sipariş geçene doğru sırayla gönderilecektir.

*Sony Eurasia A.Ş.'den ürün temin edilememesi durumunda ön sipariş tutarı iade edilecektir.

*ÜRÜN 2 YIL SONY EURASIA PAZ.AŞ. GARANTİLİDİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husnu89 -- 25 Ekim 2015; 21:29:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: ANIL007

Tek merak ettiğim şey sony z5'in kamerası mı yoksa iphone 6s'in kamerası mı? Buna göre seçim yapacağım.

Bunu bende merak ediyorum açıkçası z5 6'dan iyiydi ama 6s'de kamera değişti komple
    Birde iphone kameraları çok başarılı

Evet geçmiş modellerde daha başarılı adamlar yazılımla hallediyor ama fotoğrafın boyutrları cok küçük yani çektiği alan çok dar kalıyor düzgün bir manzara fotoğrafını tek seferde çekemiyorsun. Z3 neredeyse 6 nın kapsadığı alanın iki katını kapsıyor. bu arada g4 kamerasını da merak ediyorıum.
  • Engin hocam konu hayırlı olsun. Z5 kullanıcıları ve z5 alacak olanlar istifade eder umarım.

• Teşekkür ederim Konunun ilk sayfasını düzenlemeye başladım yarına resimler videolar ve gerekli bilgiler eklenecektir.
  • husnu89 H kullanıcısına yanıt
    Saçmalık bence hani fiyatı belli olsa eyvallah derim 6s gibi oda yok eee niye 250 lira bağliyim buna

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin.OK

Teşekkür ederim Konunun ilk sayfasını düzenlemeye başladım yarına resimler videolar ve gerekli bilgiler eklenecektir.

Hayırlı olsun 5 kasımda satışa çıkacakmış bu arada

• Z5 Premiumu da konuya dahil etsek bir sakıncası olur mu ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.